Carmen Iohannis, prima zi din noul an școlar. E diriginta unei noi serii de elevi

Ana Chivu   
în Stiri mondene
10/09/2018, 14:09
Carmen Iohannis, prima zi din noul an școlar. E diriginta unei noi serii de elevi GALERIE FOTO
noul an scolar a inceput foarte bine pentru sotia presedintelui

Carmen Iohannis este diriginta unei altei serii de elevi.  Soția președintelui României și-a întâmpinat toți elevii în noul an școlar. Astăzi, a fost surprinsă cu zâmbetul pe buze și plină de entuziasm. Carmen Iohannis și-a strâns elevii în brațe și le-a urat bun venit într-un nou început. Accesoriile și ținuta  pe care a ales să le poarte în prima zi din noul an școlar au atras privirile multora.

Carmen Iohannis, an nou școlar

O zi plină de emoții pentru soția președintelui României care a fost astăzi privită ca dirigintă de o clasă întreagă. Soția președintelui României și-a stâns puternic în brațe noii elevi și le-a dorit un nou început frumos și plin de învățături. De asemenea, aceasta i-a întâmpinat și pe ceilalți copii care o cunoșteau din anii trecuți. Carmen Iohannis a avut câeva sfaturi de dat celor care urmează să le fie dirigintă.

„Păşim plini de optimism şi sperăm să ne realizăm toate planurile pe care ni le stabilim în această zi. Fiind an centenar, sigur că aspiraţiile noastre vor fi şi mai înalte şi sper ca în acest an să le atingem, în cea mai mare măsură. E o zi foarte bucuroasă, pentru că mă întâlnesc cu foştii elevi, mă aşteaptă aicea, şi preiau o clasă de boboci, clasa a IX-a E, pe care sper să îi conduc până când se poate spre sfârşitul acestui liceu.

Vă doresc tuturor să aveţi bucuria zilei de astăzi în suflete şi pe parcursul anului care urmează”,   a declarat Carmen Iohannis la serbarea de început al anului școlar.  15 absolvenți au așteptat-o cu nerăbdare pe Carmen Iohannis, după festivitatea de începere a școlii. Aceștia i-au oferit câte un buchet de flori, în semn de apreciere, și au vorbit cu ea în limba engleză. Copii a căror dirigintă le-a fost în anii trecuți i-au promis soției președintelui că o vor mai vizita de-a lungul timpului.

Apariția doamnei Carmen Iohannis la început de an școlar

Alegerea vestimentară a soției președintelui nu a surprins deloc. Plină de rafinament, ca de fiecare data, a ales o rochie potrivită evenimentului. Aceasta urmează să fie diriginta unei noi serii de elevi, așa că pentru această zi special a ales o rochie viu colorată și elegantă.

Citește și: Un model cu sindromul Down a defilat pe scena New York Fashion Week!

Citește și: Exatlon 9 septembrie. Duel între Adrian Blidaru și Cristi Pulhac!

Întocmai ținutelor pe care le abordează de obicei, Prima Doamnă a purtat o rochie de lungimea placului său, deasupra genunchilor. Pentru piesa vestimentară înflorată și puțin transparentă a ales o poșetă de umăr, de culoare albastră. În picioare a avut o pereche finuță de sandale cu bretele. Toate piesele alese de Carmen Iohannis au costat aproximativ 800 de euro ( aproximativ 3.800 de lei)

Început de an școlar alături de Prima Doamnă

Carmen Iohannis și-a luat rolul de dirigintă foarte în serios. Aceasta nu putea lipsi tocmai de la festivitatea noului an școlar, indifferent dacă statutul său social s-a schimbat în ultimii ani. În luna septembrie a acestui an a fost mândră alături de noii săi elevi, dar și de cei din vechile serii care au părut că au îndrăgit-o enorm. Copii din colegiul Național ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu au așteptat-o cu brațele deschise. Noutatea acestui an este că soția prețedintelui a devenit dirigintă, luând o noua clasă de boboci.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×