Cum arată mormântul avocatei Elodia Ghinescu. Ce a făcut familia acesteia la locul de veci

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
09/07/2019, 14:26
Cum arată mormântul avocatei Elodia Ghinescu. Ce a făcut familia acesteia la locul de veci
Mormântul Elodiei Ghinescu a fost construit în 2012. Sursa foto: OTV

Familia avocatei Elodia Ghinescu nu o va uita niciodată pe aceasta. Părinții merg des la mormântul Elodiei, iar în spațiul online au apărut și câteva imagini cu locul de veci al fostei soții a polițistului Cristian Cioacă.

Mormântul Elodiei Ghinescu, la Cândești, în Argeș

Pe mormântul Elodiei Ghinescu a apărut o fotografie cu aceasta încă din anul 2012 când a fost declarată moartă oficial. Acesta se află în satul Cândești din județul Argeș, lângă mormântul familiei Ghinescu. Piatra funerară pe care apare imaginea cu avocata din Brașov este parte integrantă din locul de veci al familiei.

Părintele Paltin, rudă cu familia Ghinescu, a explicat ce s-a petrecut, de fapt, cu mormântul având în vedere că Elodia nu a fost înhumată pentru că nu a apărut niciodată cadavrul acesteia. „Am sfințit sfânta cruce cu agheasmă, știu că familia i-a făcut ulterior și parastas. (…) Cazuri ca acesta nu s-au mai întâmplat nici în țara noastră, nici în întreaga Biserică Ortodoxă Română! Eu cred că este singurul caz din țara noastră de genul acesta, să nu se descopere cadavrul”, a spus preotul Paltin, scrie știrilekanald.ro.

mormantul elodiei, candesti, arges
Mormântul Elodiei se află într-un sat din județul Argeș. Sursa foto: știrilekanald.ro

Sicriu gol în mormântul avocatei

Sătenii din Cândești șușotesc că mama Elodiei ar fi pus în mormânt un sicriu gol în care au băgat mai multe obiecte de-ale avocatei, obiecte de suflet care ar fi fost sfințite, având în vedere că trupul acesteia nu a fost găsit niciodată.

Elodia Ghinescu a dispărut de acasă în luna august a anului 2007. 5 ani mai târziu, Elodia a fost declarată moartă. Au existat o serie de teorii despre această dispariție, iar foarte mulți au crezut timp de câțiva ani că Elodia trăia și Cioacă era nevinovat. Acest caz a fost popularizat de OTV, unde a avut audiențe record.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×