Cum arăta Meghan Markle în tinereţe! Imagini uluitoare. Era de nerecunoscut

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
01/02/2019, 19:10
Cum arăta Meghan Markle în tinereţe! Imagini uluitoare. Era de nerecunoscut
Meghan Markle radea in hohote, in tinerete

Toata planeta o cunoaște acum pe Meghan Markle și povestea ei ruptă parcă din basmele cu prinți și prințese spuse copiilor la gura sobei, de către bunicii lor. Povestea fetei sărace de care se îndrăgostește iremediabil un prinț s-a adeverit pentru frumoasa americancă.

Acum este ducesa de Sussex si zâmbește reținut, toată activitățile ei zilnice sunt scrise pe undeva pe listele angajaților săi, iar programul stabilit trebuie urmat cu sfințenie. Trebuie să respecte un anume protocol, iar mișcările ei sunt calculate cu mult timp înainte.

Meghan Markle râdea în hohote în tinerețe

Nu a fost însă așa mereu. Meghan Markle și-a permis să râdă în hohote, fără rețineri, în tinerețe. Martoră stă o fotografie făcută publică de una dintre fostele ei colege și, probabil, prietene. ”Meghan și cu mine jucam în musicaluri când eram copii”, a scris pe o rețea de socializare Katharine McPhee. ”Ea a cescut și a devenit ducesă de Sussex, iar eu am crescut și am ajuns să joc în West End, așa că e același tip de viață, dacă mă întrebați pe mine”, a mai scris aceasta în dreptul fotografiei în care apar amândouă.

Meghan Markle tinerete
Meghan Markle si prietena ei din tinerete

Prinţul Harry al Marii Britanii şi actriţa Meghan Markle s-au cunoscut ăn anul 2016, iar prințul spune căa fost dragoste șla prima vedere. Meghan era într-o vizită la Londra. O prietenă comună le-a organizat întâlnirea, iar după asta totul a urmat firesc. Prinţul Harry a invitat-o la o a doua întâlnire şi a convins-o să meargă împreună într-o călătorie în Botswana. Acolo, cei doi au avut timp şi intimitatea să se cunoască mai bine. Acum cei doi așteaptă gemeni!

Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, este însărcinată în șase luni, iar soția lui Harry ar putea naște la maternitatea unde Kate Middleton i-a adus pe lume pe cei trei copii ai săi. Ducesa de Sussex urmează să nască în luna aprilie sau mai. Conducerea maternității de la Spitalul St. Mary din Paddington le-a spus angajaților săi că nu au voie să își ia concedii în aprilie și mai, pentru că într-una din aceste luni se va naște primul copil al prințului Harry și al Ducesei de Sussex.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×