Cum arată Maia, fiica lui Teo Trandafir, la 16 ani. Este o adevărată domnișoară!

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
12/05/2020, 18:56
Cum arată Maia, fiica lui Teo Trandafir, la 16 ani. Este o adevărată domnișoară!
Cum arată Maia, fiica lui Teo Trandafir, la 16 ani. Este o adevărată domnișoară!

Maia, fiica lui Teo Trandafir, s-a transformat într-o adevărată domnișoară, care, pe 9 mai, a împlinit vârsta de 16 ani. Cele două se înțeleg de minune, iar perioada de izolare le-a apropiat și mai mult.

Cum arată Maia Trandafir la 16 ani. Teo e tare mândră

Teo și Maia Trandafir au devenit cele mai bune prietene. La sfârșitul anului trecut, s-au mutat într-o locuință nouă, și la scurt timp după, noul coronavirus și starea de urgență le-au baricadat în casă, un motiv în plus să petreacă timp de calitate împreună. Ceea ce s-a și întâmplat.

Maia a devenit o adevărată domnișoară, chiar zilele trecute, pe 9 mai, a împlinit 16 ani. Este o bucurie și o mândrie fără margi pentru Teo Trandafir care își exprimă dragostea pentru fiica ei de câte ori are ocazia.

„Poza asta am făcut-o din dorinţa de a-i arăta Maiei câtă frumuseţe văd eu, în fiecare zi a vieţii mele. Prietena, profa de coolness şi confidenta”, așa a descris-o Teo pe fata ei în fotografia pe care a postat-o pe un site de socializare.

Maia Trandafir, Teo Trandafir
Cum arată Maia, fiica lui Teo Trandafir, la 16 ani

Prezență rară pe Instagram

Maia nu este foarte activă pe rețelele de socializare, mai ales pe Instagram, preferatul adolescenților. În schimb, Teo postează destul de des, iar mare parte din imagini sunt cu fata ei de care este foarte mândră.

„S-a născut așa, nu percepe altfel. Chiar o întreba o tipă cum e să fii fata lui Teo Trandafir, și eram și eu de față și mi-am dat seama că nu îmi pusesem problema atât de serios pe cât ar fi trebuit.

Și i-a explicat doamnei respective că sunt avantaje, dar și dezavantaje, faptul că tu trebuie să demonstrezi mai mult decât alții, că tu trebuie să fii mai puțin contestabilă, pentru că se presupune că tu ești fata lui Teo Trandafir și că ție ți se cuvin anumite lucruri”, a spus Teo Trandafir pentru Viva.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×