Teo Trandafir, mărturisiri sfășietoare: “M-au pus în genunchi. M-au rupt în două”

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
01/03/2020, 16:18
Teo Trandafir, mărturisiri sfășietoare: “M-au pus în genunchi. M-au rupt în două”
Teo Trandafir a recunoscut că a suferit enorm din cauza greutății sale

Cunoscuta realizatoare de emisiuni de televiziune Teo Trandafir a vorbit deschis despre perioada când avea o problemă de greutate. Vedeta a recunoscut cu mâna pe inimă că a suferit foarte mult în perioada aceea, din cauza răutății oamenilor.

Teo Trandafir a recunoscut că a suferit enorm din cauza greutății sale

Vedeta a recunoscut că a suferit enorm din cauza greutății sale și că a plâns de multe ori, după c era luată peste picior pe la diverse emisiuni de televiziune. Toate aceste lucruri au ambiționat-o pe vedetă și au făcut-o să ia măsuri drastice în ceea ce privește greutatea sa corporală.

Teo Trandafir și-a deschis sufletul, poate pentru prima dată în acest fel, în fața lui Mirel Curea, în cadrul emisiunii Dosare de presă, de pe evz.ro.

Vedeta a spus că a plâns de multe ori, după ce era luată peste picior pe la diferite emisiuni

„Eu fiind mai mare, a trebuit să muncesc de trei ori mai mult decât ăilalți. A trebuit să sufăr și să înghit și să tac mai mult decât a trebuit să o facă altul, care era mai în parametri. Știi câți își băteau joc de mine?

Imaginează-ți că te uiți la televizor, la programul de Revelion, la TVR, și vezi o actriță imensă la vremea respectivă, Dumnezeu să-i dea sănătate și ei și lui, că acum am început să-i mai iert, dar greu, și vine către actrița respectivă, care purta o perucă precum părul meu, și vine și el, un cunoscut și actualmente reputat actor, n-o să-l iert nici în mormânt, nici pe ăla, dar mă rog…

Teo Trandafir a plâns de ciudă în noapte de Revelion

El era Mircică. Stârpitura aia era Mircică. Și venea Mircică la mine, care eram atâta (și arată cu mâinile larg deschise stânga, dreapta, n.e.) și-mi aducea niște flori, care, de fapt, nu erau flori, erau cârnați. Și-mi aducea mâncare să mănânc, că eram o grasă eu. Bon. Asta pe de-o parte. La „Cronica Cârcotașilor” venea Mistrețu, care-și punea și acela pe cap peruca”, a declarat vedeta de televiziune.

Teo Trandafir a recunoscut că a suferit enorm la vremea aceea, dar acum este mândră de felul în care arată, dar și de analizele sale medicale, care sunt foarte bune.

„M-am săturat de miștouri cu mine. Știi cât am plâns? Știi cât am suferit? Și mai e o chestie. Ia uitați-vă bă voi la colesterolul vostru în 2020. Că eu când mă uit la al meu, îmi place și l-aș pupa puțin pe gură. Voi?

S-a făcut mișto de m-au schilodit. M-au pus în genunchi. M-au rupt în două. Și-am întrebat și eu șa retoric, zic „Bă, nu mă fac proastă, mă fac într-un grasă, grasă, grasă. Mă, dar dacă excludem chestia asta, ce mai facem acum?,” a mai povestit Teo Trandafir.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×