Cum arată Jason Momoa după ce și-a ras barba. VIDEO + FOTO

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
19/04/2019, 17:26
Cum arată Jason Momoa după ce și-a ras barba. VIDEO + FOTO GALERIE FOTO
Jason Momoa, cu și fără celebra sa barbă

Un cunoscut actor din lumea filmelor și serialelor a făcut o schimbare de look și acum e de nerecunoscut. Este vorba despre Jason Momoa, devenit celebru pentru rolul din Game of Thrones, producția care ține fanii din întreaga lume cu sufletul la gură.

Transformare uimitoare pentru Jason Momoa. Actorul din Game of Thrones e de nerecunoscut

Dacă ești fan al serialului fenomen Game of Thrones, nu ai cum să nu-l cunoști pe Jason Momoa, cel care l-a jucat pe Khal Drogo. Interpretarea de excepție l-a propulsat în Cetatea Filmului de la Hollywood. Astfel, fanii filmelor cu supereroi l-au putut urmări în Aquaman, peliculă în care a jucat chiar rolul protagonistului.

 

Jason Momoa le-a pregătit o surpriză de proporții fanilor săi. Cei care erau obișnuiți cu barba sa deasă vor avea parte de un șoc, întrucât actorul a hotărât că e cazul să facă o schimbare de look. Astfel, interpretul lui Khal Drogo din Game of Thrones și-a ras barba și este practic de nerecunoscut.

Jason Momoa a făcut o schimbare radicală. Și-a ras barba
Jason Momoa a făcut o schimbare radicală. Și-a ras barba

Jason Momoa s-a fotografiat fără barbă

Îndrăgitul actor Jason Momoa, cunoscut pentru rolul lui Khal Drago din Game of Thrones, dar și alte producții celebre, precum Aquaman, a postat pe contul personal de Instagram o fotografie în care apare fără barba cu care fanii obișnuiau să îl asocieze.

Totodată, actorul s-a filmat în timpul „operațiunii” în urma căreia a scăpat de barba sa celebră și a urcat videoclipul pe respectiva rețea de socializare, mărturisindu-le fanilor că este pentru prima dată în mulți ani, mai exact din 2012, când recurge la astfel de schimbări radicale în privința înfățișării sale.

La revedere Drogo, Aquaman, Declan, vă prezint cel mai nou episod psotat pe Youtube. Dați subscribe la canalul meu și distribuiți clipul, să-l vadă toată lumea. În sfârșit o sa-mi rad Bestia asta, e timpul pentru o schimbare. O schimbare în bine pentru mine, pentru copiii mei, pentru copiii tăi, pentru toată lumea” , este mesajul scris de Jason Momoa, alături de postarea sa.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×