VIDEO / Cele mai asteptate filme ale anului 2016

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
10/12/2015, 16:56
VIDEO / Cele mai asteptate filme ale anului 2016

2016 se anunta a fi un an bogat in premiere cinematografice. Un Leonardo DiCaprio mutilat de un urs, un Eddie Redmayne transformat in femeie sau un Jared Leto intr-un Joker de zile mari, cam asta ne asteapta la anul.

Hai sa vedem ce filme vor avea premiera in 2016 si cand.

The Revenant

Flimul spune povestea lui Hugh Glass (Leonardo DiCaprio), un colonist american care cauta sa se razbune pe cei care l-au abandonat dupa ce acesta a fost atacat si mutilat de un urs. In film vor mai juca Tom Hardy, Will Poulter, Domhnall Gleeson si Paul Anderson, iar regia e semnata de Alejandro González Iñárritu.

Pentru acest film, DiCaprio a trecut prin situatii extreme.

As putea numi 30 sau 40 de secvente care au reprezentat unele dintre cele mai dificile lucruri pe care am fost vreodata nevoit sa le fac. Fie ca e vorba de a intra si iesi din rauri inghetate, fie ca am dormit in carcase de animale, ori ceea ce am mancat pe platourile de filmare. Am fost puternic racit si posibil am avut hipotermie in mod constant, a spus DiCaprio.

Premiera in Romania: 22.01.2016

The Danish Girl

Eddie Redmayne s-ar putea sa mai castige un Oscar, dupa cel din 2015 pentru rolul lui Stephen Hawking. El joaca in „The Danish Girl” film inspirat din viata artistilor Einar si Gerda Weger a caror casnicie a fost zguduita de decizia lui Einar (interpretat de Redmayne) de a deveni primul barbat care se transforma in femeie, ajungand sa fie cunoscut sub numele Lili Elbe.

Eddie face un rol exceptional in travestit, confirmand inca o data faptul ca e un actor foarte bun.

Premiera in Romania: 08.01.2016

The Hateful Eight

„The Hateful Eight” pare sa fie o combinatie intre „Django Unchained” si „Reservoir Dogs”, filme regizate tot de Tarantino. Actiunea filmului se petrece imediat dupa Razboiul Civil si ii are in prim plan pe cei opt fantastici: Marquis Warren (Samuel L. Jackson) John “The Hangman” Ruth (Kurt Russell); Daisy Domergue (Jennifer Jason Leigh), Chris Mannix (Walton Goggins), Bob (Demian Bichir), Sandy Smithers (Bruce Dern), Joe Gage (Michael Madsen), Oswaldo Mobray (Christoph Waltz).

Initial, Quentin Tarantino voia sa renunte la producerea filmului, dupa ce scenariul a fost dezvaluit fara permisiunea sa. Mai exact, regizorul a dat scenariul la 6 oameni, inclusiv producatorului Reggie Hudlin, dar si actorilor Bruce Dern, Tim Roth si Michael Madsen), iar unul dintre ei l-a dat mai departe catre agentul sau. Pana la urma, Tarantino s-a razgandit si a reluat filmarile.

Premiera in Romania: 15.01.2016

Hail, Caesar!

Fratii Coen „lovesc” din nou, de data asta cu un film in care joaca Tilda Swinton, Scarlett Johansson sau Ralph Fiennes: „Hail, Caesar!”

Actiunea se petrece in anii ’50 si il are in prim-plan pe Eddie Mannix, cel care este responsabil de buna reputatie a vedetelor de la Hollywood. El trebuie sa se asigure ca acestia nu consuma alcool sau droguri.

Premiera in Romania: 19.02.2016

Love

Filmul lu Gaspar Noe a fost prezentat in cadrul Les Films de Cannes a Bucarest (citeste cronica aici), iar noi am putut sta de vorba cu insusi Noe.

De-a lungul celor 135 de minute veti vedea flashurile personajului principal Murphy, interpretat de Karl Glusman – legate de foste iubiri, in special de cea mai recenta – cu Electra (Aomy Muyock), de o frumusete puternica, o adevarata amazoanca, cu o voce impunatoare care ne-a ramas in memorie si dupa ce filmul s-a incheiat.

Modul in care Noe a ales sa spuna povestea – pe care va lasam sa o descoperiti la cinema, este pe baza flashurilor subiective ale memoriei, flashuri care divagheaza (nu te poarta crononologic) – sunt anumite pasaje care amintesc de Irreversible, din punct de vedere tehnic.

Premiera in Romania: 26.02.2016

Kung Fu Panda 3

Al treilea film din seria Kung Fu Panda va avea premiera in Romania in luna martie.

Grasutul panda va trebui sa se infrunte cu o amenintare supranaturala al carei scop este distrugerea spiritului kung fu.

Premiera in Romania: 18.03.2016

The Jungle Book

La aproape 50 de ani de la aparitia filmului The Jungle Book, Disney a anuntat ca in primavara lui 2016, va fi lansat un nou film care ii va avea in prim-plan pe Mowgli si prietenii lui.

Cei care isi vor imprumuta vocile sunt Bill Murray, Ben Kingsley, Idris Elba, Lupita Nyong’O, Scarlett Johansson si Christopher Walken.

Premiera in Romania: 15.04.2016

Captain America: Civil War

Lungmetrajul are la baza lupta dintre Captain America si Iron Man pentru idealurile lor – Rogers pentru ca Avengers sa ramana liberi, iar Stark pentru a primi ajutor din partea guvernului. Vom putea sa vedem supereroii Black Widow, Falcon, Ant-Man si Scarlet Witch, iar filmul ni-l va aduce si pe noul personaj Black Panther, interpretat de Chadwick Boseman.

Premiera in Romania: 06.05.2016

Angry Birds

Toata lumea stie celebrul joc Angry Birds, da?

Acum apare si filmul bazat pe aceeasi poveste, unde pasarile trebuie sa isi pazeasca ouale pretioase. DOar ca acestea dispar si trebuie recuperate de cei trei descurcareti: Red, Chuck si Bomb.

Premiera in Romania: 13.05.2016

Ice Age: Collision Course

Al cincilea film din seria Ice Age va fi 3D, si va avea in distributie voci precum Ray Romano, Queen Latifah, Jennifer Lopez, Jessie J sau Jesse Tyler Ferguson.

Scrat si Manny isi continua peripetiile si descopera un loc exotic, condus de liderul spiritual Shangri Llama.

Premiera in Romania: 15.07.2016

Suicide Squad

Sunt celebri pentru faptele lor rele si pentru anarhia pe care o provoaca oriunde ar ajunge, dar guvernul Statelor Unite a reusit sa-i prinda si sa-i vare după gratii. Pentru a-si micsora pedeapsa, nelegiuitii accepta sinucigase misiuni sub acoperire, constienti ca esecul inseamna moartea. Dupa ce si-au folosit puterile si inteligenta pentru rau, Joker-ul, Harley Quinn, Deadshot si colegii lor vor lupta de data aceasta de partea binelui.

Noi de abia asteptam sa il vedem pe Jared Leto in rolul lui Joker, mai ales ca are o schimbare de look de zile mari.

Premiera in Romania: 05.08.2016

Sursă: www.metropotam.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×