Cum arată Irina Columbeanu la 13 ani. Fata lui Irinel Columbeanu îi calcă pe urme mamei

în Stiri mondene
11/05/2020, 21:17
Cum arată Irina Columbeanu la 13 ani. Fata lui Irinel Columbeanu îi calcă pe urme mamei
Cum arată Irina Columbeanu la 13 ani.

Irina Columbeanu s-a mutat în America alături de mama ei căreia pare să-i calce pe urmă. La 13 ani, fata Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu face reclamă la măști de protecție.

Ce face și cum arată Irina Columbeanu la 13 ani

După o pauză de aproape un an, timp în care s-a mutat peste Ocean alături de mama ei, Irina Columbeanu a reapărut pe conturile sociale și pare să fie atrasă de modeling.

După modelul mamei, care a prezentat multă vreme diferite produse, Irinuca a apărut făcând reclamă la măști de protecție, cel mai probabil, noua afacere a lui Mr. Pink.

Irina Columbeanu, Monica Gabor, Irinel Columbeanu
Irina Columbeanu face reclamă la măști pe internet
sursă foto: Instagram

”Totul se rezumă la siguranță. Eu mi-am luat maștile de la @atxgppe și in curând vor fi disponibile și în România!”, a scris Irinuca pe Instagram

Anul trecut, Irina Columbeanu a plecat în vizită la mama ei, dar, la scurt timp după, au apărut zvonuri conform cărora fata a rămas definitiv în America. Practic, trebuia să revină în România în luna septembrie a anului trecut, pentru a merge la Școala Franceză acolo unde era elevă.

Irinel Columbeanu a ajuns la fundul sacului

În timp ce Monica și Irina duc o viață frumoasă și lipsită de griji în America, Irinel Columbeanu se confruntă cu grave probleme financiare. Dacă în anul 2007 se număra printre cei mai bogați oameni, anul 2020 i-a adus datorii și multe neajunsuri.

Din cauza datoriilor la bănci, milionarul din Izvorani a fost nevoit să se mute cu chirie în cartierul Cosmopolis, alături de iubita lui, cu mult mai tânără, dar a fost evacuat și de acolo.

Și-a cumpărat un Opel la mâna a doua, pentru că s-au dus vremurile în care schimba limuzinele în funcție de vreme. Atât și-a putut permite, din cauza situației financiare precare pe care o are.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×