Monica Gabor, apel disperat după ce prietena ei și-a pierdut pisica: „Haideți să o găsim”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
06/05/2020, 23:18
Monica Gabor, apel disperat după ce prietena ei și-a pierdut pisica: „Haideți să o găsim”
Monica Gabor sare în ajutorul unei prietene care și-a pierdut pisica. Sursa foto: Facebook

Chiar dacă se află de ani întregi în Statele Unite ale Americii, la mii de kilometri distanță, Monica Gabor nu ezită să sară în ajutorul prietenilor de fiecare dată când aceștia au parte de necazuri. Recent, soția milionarului chinez cunoscut sub numele de Mr. Pink a aflat că Diana Iacob și-a pierdut pisica și, ca o mare iubitoare de animale ce este, nu putea sta cu mâinile în sân.

Monica Gabor, strigăt de ajutor pentru una dintre prietenele sale

Potrivit mesajului publicat de amica sa pe rețelele de socializare, a trecut deja o săptămână de când Portocală, micuța sa felină, a dispărut undeva în zona Lagunei Albastre din Corbeanca în dimineața zilei de 30 aprilie și, în ciuda tuturor eforturilor, deocamdată, nu este de găsit. Cu ajutorul soțului său, femeia a căutat-o neîncetat prin Corbeanca, ba chiar a decis să ofere o recompensă de 500 de euro persoanei care le va aduce „copilașul” blănos înapoi acasă.

Pisica prietenei mele s-a pierdut… haideți să o găsim! Please share… este ca și copilul ei”, a scris Monica Gabor pe contul personal de Facebook, în speranța că astfel va reuși să își ajute prietena. Ulterior, postarea a fost distribuită și de sora sa, Ramona, astfel încât mesajul să ajungă la cât mai mulți oameni dispuși să dea o mână de ajutor.

Irinel Columbeanu are datorii la întreținere. Trebuie să plătească urgent dacă nu vrea să rămână fără apă caldă

Dacă fosta soție trăiește visul american alături de milionarul chinez cu care s-a măritat în urmă cu câțiva ani și duce o viață fără niciun fel de privațiuni, pentru Irinel Columbeanu situația este ceva mai dificilă. Ba chiar tinde să devină critică, întrucât omul de afaceri care altădată se scălda în lux și învârtea banii cu lopata a ajuns acum la fundul sacului.

Gurile rele susțin că banii nu îi mai ajung nici măcar pentru a plăti chiria apartamentului în care s-a mutat de curând împreună cu Oana, iubita sa cu 40 de ani mai tânără. Cei doi mai reușesc, însă, să strălucească doar la evenimentele mondene la care iau parte din când în când, pentru că problemele de sănătate sunt departe de a se fi încheiat.

Unde mai pui că figurează și cu o datorie de 1.800 de lei la întreținere, ceea ce înseamnă că nu a mai achitat de luni bune. Iar dacă patronii de la Cosmopolis, cartierul în care s-a mutat de curând l-au mai păsuit cu banii de chirie, administraţia nu pare să fie chiar atât de îngăduitoare. În aceste condiții, cei doi îndrăgostiți riscă să rămână fără apă caldă din luna mai.

Și pentru că un necaz nu vine niciodată singur, de când cu criza provocată de coronavirus, Irinel nu şi-a mai putut desfăşura niciun fel de activitate care să îi ofere un oarecare confort financiar, astfel că situația lui este, pe undeva, de înțeles.

Nu puțini sunt cei care susțin, însă, că fostul om de afaceri plătește acum tribut vieții amoroase zbuciumate și nenumăratelor cuceriri, majoritatea cu mult mai tinere decât el.  Salvarea ar putea veni tocmai din America, unde locuiește Monica Gabor, fosta sa soție, împreună cu fiica lor, Irina.

Micuța a ajuns acolo tot ca urmare a situației critice prin care trece tatăl său. Asta deși „Iri” reușise să obțină custodia sa, după un proces lung și destul de costisitor. „Ea învăţa la Liceul Francez «Anna de Noaielles» unde taxele de şcolarizare sunt între 5.000 şi 7.000 de euro.

Irinel a considerat că neavând posibilitatea să-i mai ofere fiicei sale un astfel de confort, e mai bine să meargă la mama ei”, au dezvăluit surse din anturajul său pentru click.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×