Monica Gabor s-a căsătorit în secret cu Mr. Pink. Când ar fi avut loc evenimentul

Dan Suta   
în Stiri mondene
01/04/2020, 13:21
Monica Gabor s-a căsătorit în secret cu Mr. Pink. Când ar fi avut loc evenimentul
Monica Gabor s-ar fi căsătorit cu Mr. Pink în vara anului trecut. Sursa foto: Instagram

Monica Gabor s-a căsătorit în secret cu afaceristul chinez Mr. Pink, alături de care trăiește de câțiva ani în Statele Unite ale Americii.

Monica Gabor și Mister Pink s-au căsătorit în luna iulie 2019

Fosta nevastă a lui Irinel Columbeanu ar fi făcut pasul cel mare în vara anului 2019, însă abia acum s-a aflat despre această nuntă misterioasă.

Publicația spynews.ro scrie că iubăreții au semnat hârtiile, devenind oficial soț și soție, undeva în luna iulie.

Soțul fostului manechin, patronul unei firme de băuturi energizante

De altfel, tatăl Monicăi a declarat la începutul acestui an că fata lui e deja căsătorită, aceasta fiind de departe cea mai credibilă confirmare de până acum.

„Monica nu a putut veni în țară, nu a putut ajunge că sunt niște legi la americani. Îi trebuie acte definitive și încă nu i-au venit, că a depus tot, că e căsătorită acum”, spunea tatăl fostului manechin.

În America, împreună cu Monica se află și fiica ei și a lui Irinel Columbeanu, Irinuca. După ce ani la rândul s-au certat pe custodia fetiței, Irinel și-a dat acordul să se dezvolte în America, dat fiind că situația lui financiară este mai proastă acum, iar Monica are mai multe resurse financiare.

Irinuca s-a adaptat foarte bine la viața din America și se înțelege perfect cu băiatul chinezului. Surse din anturajul cuplului spun că Irinuca și fratele ei vitreg sunt foarte apropiați, lucru care îi bucură pe părinți, căci se temeau că va interveni gelozia între copii.

Monica Gabor s-a stabilit în Statele Unite ale Americii în urmă cu mai mulți ani. Este partenera unui potent om de afaceri originar din China, cunoscut pentru marca de energizante care se vinde ca pâinea caldă, afacere care îi poartă numele.

De altfel, Monica s-a implicat foarte mult pe partea de PR a afacerii cu energizante, participând la promovarea produselor soțului ei la mai multe evenimente mondene, chiar și în România.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×