Monica Gabor și Mr.Pink, aproape de a fi evacuați din casă. Alertă în California

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
01/11/2019, 18:11
Monica Gabor și Mr.Pink, aproape de a fi evacuați din casă. Alertă în California
Monica Gabor și Mr.Pink, aproape de a fi evacuați din casă.

Monica Gabor și Mr.Pink, aproape de a fi evacuați din casă, după declanșarea unor incendii de vegetație foarte seriose! 200 de mii de oameni care au primit ordin de evacuare din partea autorităților, după ce incendiile de vegetație s-au întins.

Monica Gabor și Mr.Pink, aproape de a fi evacuați din casă

Situația este una foarte grea pentru Monica Gabor și pentru iubitul ei, Mr.Pink. Aceștia ar putea fi nevoiți să părăsească vila de 3,5 milioane de dolari în care locuiesc cu cei doi copii ai lor. Monica Gabor a luat-o la ea vara trecută pe fiica ei și a lui Irinel Columbeanu, iar Mr. Pink are și el un băiat dintr-o altă căsătorie.

Focul le amenință acum vila foarte impunătoare. Flăcările sunt încă departe de casa lor, însă autoritățile i-au pus în gardă, deoarece incendiul de vegetație s-ar putea extinde.

Incendiu violent de vegetație în California

Autoritățile au declarat stare de urgență, dar deocamdată zona respectivă este sub control. Pe de altă parte, nu doar locuința lor este în pericol, ci și școala la care învață Irina. În aceeași situație sunt aproape 200 de mii de oameni care au primit ordin de evacuare din partea autorităților, scrie wowbiz.ro.

Monica Gabor s-a mutat de aproape doi ani în Malibu, iar din vara anului trecut i s-a alăturat și Irina, fata sa în vârstă de 12 ani. Irina Columbeanu pare extrem de fericită în America, acolo unde relația pe care mama ei o are cu miliardarul chinez Mr. Pink, pe numele lui real Poe Qui Ying Wangsuo, i-a oferit fetiței un tată și un frate vitreg, cu care se înțelege de minune, conform Click.

”În legătură cu dorinţa mamei Irinei, ca fiica noastră să se mute cu ea în Statele Unite, pot spune că aceasta nu este o noutate pentru mine şi că amândoi părinţii suntem în egală măsură preocupaţi să-i asigurăm fiicei noastre un viitor cât mai promiţător.

În plus, eu însumi sunt pregătit, atunci când Irina îşi va manifesta această opţiune, ca nu numai să îmi dau acordul în acest sens, ci să încerc chiar să facilitez luarea la timp util a acestei decizii majore pentru cursul vieţii ei, rămânând în continuare solidar, în exclusivitate, cu doar ceea ce va fi mai bine pentru viitorul Irinei per ansamblu şi abţinându-mă să pun în ecuaţie şi să mă gândesc şi la al meu”, spunea Irinel Columbeanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×