Irinel Columbeanu, evacuat din locuință. Criza l-a lovit din plin. Cui a cerut ajutor cu disperare

Dan Suta   
în Stiri mondene
07/05/2020, 11:08
Irinel Columbeanu, evacuat din locuință. Criza l-a lovit din plin. Cui a cerut ajutor cu disperare
Irinel Columbeanu, pe vremea când era unul dintre cei mai bogați și influenți oameni de afaceri din țară, la nunta cu Monica Gabor. Sursa foto: hepta.ro

Irinel Columbeanu nu mai trăiește cum trăia odată. Afaceristul a fost lovit din plin de criza economică pricinuită de pandemia de coronavirus și, din cauza datoriilor uriașe pe care le-a acumulat, a fost evacuat din locuința sa, mutându-se în Colentina.

Irinel Columbeanu nu mai e nababul de pe vremuri

Fostul soț al Monicăi Gabor, care acum trăiește pe picior mare în Statele Unite ale Americii alături de Mister Pink, a renunțat și la mașinile scumpe, iar acum conduce un Opel la mâna a doua, scrie click.ro.

Irinel Columbeanu are probleme financiare de mai multă vreme, iar barca i se cam clătina încă dinainte de starea de urgență decretată în țara noastră. Fostul șef al firmei de telefoane Alcatel România i-a cerut ajutor financiar chiar fostei sale soții, trecând peste orice fel de rușine.

Fotoreporterii de la Click l-au surprins pe Columbeanu în preajma noii sale adrese de domiciliu. Acesta locuia până de curând în cartierul de lux Cosmopolis din Capitală.

Monica Gabor îl ajută cu bani

Surse din anturajul omului de afaceri au dezvăluit pentru publicația mai sus menționată cum a răspuns Monica Gabor apelului de disperare al lui Irinel, cu care fostul manechin are o fetiță, Irinuca, alături de care stă în America.

„Irinel a sunat-o pe Monica. A lăsat ruşinea la o parte şi i-a spus că are nevoie de nişte bani şi i-a explicat ce probleme are. Monica are un tată de întreţinut, o are şi pe fiica ei Irina în America, aşa că nu i-a spus din prima «Da». Este o situaţie grea pentru el. De când a pierdut toată averea, abia se mai întreţine”, au declarat apropiații lui Iri.

Din cauza situației financiare precare, Irinel a fost de acord să o lase pe fiica lui, Irinuca, să locuiască în Statele Unite, alături de mama ei, unde are condiții de creștere mai bune.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×