Cum arată Gabriela Cristea după ce a născut doua oară! Prima vacanţă în patru

Filon Stan    Catalin Nae   
în Stiri mondene
22/06/2019, 14:04
Cum arată Gabriela Cristea după ce a născut doua oară! Prima vacanţă în patru
Gabriela Cristea și Tavi Clonda petrec vacanța de vară la mare. Sursa foto: wowbiz.ro

Gabriela Cristea și Tavi Clonda tocmai s-au întors din prima vacanță pe care au făcut-o împreună cu fetițele lor, în formula de 4. Imaginile postate de Tavi Clonda pe contul său de Instagram vorbesc de la sine. Copilele sunt extrem de fericite, iar perechea de adulți pare mai îndrăgostită ca niciodată.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, vacanță în patru. Vedeta a slăbit vizibil

Cei doi au plecat în concediu, în Antalya (Turcia), împreună cu ajutoare de nădejde, astfel că au avut ocazia să petreacă și clipe de calitate în 2. Pe pagina de Youtube a familiei Cristea-Clonda, Tavi a postat un filmuleț din Antalya și le-a prezentat fanilor restortul unde cei 4 au fost cazați.

„Este foarte important ca părinții să își găsească timp și pentru ei 2, așa cum se iubeau înainte să conceapă minunile din viața lor!’, a scris Tavi Clonda pe contul său de socializare. Cât despre Iris și Victoria, care a mai mers în Turcia și anul trecut, acestea au s-au bucurat cel mai mult de apă.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost în Antalya. Sursa foto: Facebook Gabriela Cristea

Victorienii vor să plece pe litoralul românesc, dar și în Grecia

Cei doi au de gând să continue vacanțele împreună. Următoarea destinație ar putea fi chiar litoralul românesc, pentru că Iris nu a făcut cunoștință până acum cu marea noastră. Cei doi mai au în planul de călătorii și Grecia, unde au mai fost de mai multe ori până acum, dar nu împreună cu cele două fete.

Victoria și mezina, Iris, care tocmai a împlinit trei luni, sunt cele două fetițe ale vedetelor de la Antena Stars pe care părinții i-au dorit mult și pentru care au făcut nenumărate sacrificii. Gabriela Cristea a urmat tratamente de fertilizăre in vitro, iar la un moment dat chiar a fost nevoită să facă o întrerupere de sarcină, aceasta oprindu-se din evoluție. Într-un final au reușit să-și împlinească visul de a deveni părinți.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×