Cum arată fratele Ginei Pistol. Paul este mai mic decât prezentatoarea Asia Express. Foto

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
09/05/2020, 16:48
Cum arată fratele Ginei Pistol. Paul este mai mic decât prezentatoarea Asia Express. Foto

Gina Pistol nu are nevoie de nicio prezentare: este frumoasă, celebră și iubită, însă puțini cunosc faptul că prezentatoarea de la Antena 1 are un frate mai mic pe nume Paul de care a avut foarte mare grijă atunci când părinții săi au divorțat.

Cum arată fratele mic mic al prezentatoarei „Asia Express” Gina Pistol

Frumoasa blondină nu a avut o viață tocmai ușoară în copilărie, mai ales după ce părinții său au luat decizia de a divorța. Gina Pistol este considerată de cunoscuții din showbiz-ul românesc o fată de casă, poate și pentru că vedeta a fost de mică obișnuită cu greul având grijă de fratele său Paul.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Prezentatoarea de la Antena 1 este o familistă convinsă fiind foarte apropiată de fratele său mai mic de care a avut grijă încă de la o vârstă foarte fragedă. Se poate spune că vedeta a fost stâlpul casei după ce tatăl i-a părăsit, lăsând-o pe ea să se ocupe de Paul. La momentul respectiv Gina Pistol avea 6 ani.

Gina Pistol și fratele său Paul
Gina Pistol și fratele său Paul. Sursa foto: libertateapentrufemei.ro

Care este relația pe care o are Gina Pistol cu fratele său Paul

Gina Pistol a mărturisit într-un interviu mai vechi că este recunoscătoare experiențelor din trecut pentru că datorită acestora este persoana care a devenit azi. Prezentatoarea „Asia Express” și fratele său au o relație specială, în ciuda faptului că blondina vorbește rar despre el.

„Avem o relaţie foarte frumoasă. Îmi iubesc familia foarte mult. Am făcut şi aş face orice pentru fratele meu, pentru cei dragi.

Încă de la o vârstă foarte mică am fost stâlpul casei, mi-am asumat rolul ăsta. Se spune că nici o frunză nu cade acolo unde nu trebuie.

Tot ce am experimentat în trecut m-a făcut omul care sunt acum. Iar pentru asta nu pot decât să fiu recunoscătoare”, spunea vedeta în urmă cu ceva vreme, relatează libertateapentrufemei.ro.

Drama prin care a trecut Gina Pistol, în copilărie: divorțul părinților

Gina Pistol a rămas cu un gol imens în suflet după ce părinții săi au divorțat. Vedeta este convinsă că tatăl său a iubit-o mult, dar în clipa de față acest cuvânt nu mai înseamnă nimic pentru ea.

Bărbatul s-a recăsătorit și are doi copii, lucru care a adâncit și mai mult ruptura din el și copiii dintre prima căsnicie.

Cea mai mare greşeală pe care o fac părinţii când divorţează este că nu renunţă la orgolii. Pentru mine, cuvântul «tată» nu înseamnă nimic. Tata ne-a iubit mult pe mine şi pe fratele meu.

După divorţ, s-a mai rupt de noi. S-a recăsătorit şi are doi băieţi. Pentru mine, familia e ceva frumos. Îmi doresc mult lucrul acesta”, spunea iubita lui Smiley, relatează click.ro. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×