Cum arată fratele Ginei Pistol. Paul este mai mic decât prezentatoarea Asia Express. Foto

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
09/05/2020, 16:48
Cum arată fratele Ginei Pistol. Paul este mai mic decât prezentatoarea Asia Express. Foto

Gina Pistol nu are nevoie de nicio prezentare: este frumoasă, celebră și iubită, însă puțini cunosc faptul că prezentatoarea de la Antena 1 are un frate mai mic pe nume Paul de care a avut foarte mare grijă atunci când părinții săi au divorțat.

Cum arată fratele mic mic al prezentatoarei „Asia Express” Gina Pistol

Frumoasa blondină nu a avut o viață tocmai ușoară în copilărie, mai ales după ce părinții său au luat decizia de a divorța. Gina Pistol este considerată de cunoscuții din showbiz-ul românesc o fată de casă, poate și pentru că vedeta a fost de mică obișnuită cu greul având grijă de fratele său Paul.

Prezentatoarea de la Antena 1 este o familistă convinsă fiind foarte apropiată de fratele său mai mic de care a avut grijă încă de la o vârstă foarte fragedă. Se poate spune că vedeta a fost stâlpul casei după ce tatăl i-a părăsit, lăsând-o pe ea să se ocupe de Paul. La momentul respectiv Gina Pistol avea 6 ani.

Gina Pistol și fratele său Paul
Gina Pistol și fratele său Paul. Sursa foto: libertateapentrufemei.ro

Care este relația pe care o are Gina Pistol cu fratele său Paul

Gina Pistol a mărturisit într-un interviu mai vechi că este recunoscătoare experiențelor din trecut pentru că datorită acestora este persoana care a devenit azi. Prezentatoarea „Asia Express” și fratele său au o relație specială, în ciuda faptului că blondina vorbește rar despre el.

„Avem o relaţie foarte frumoasă. Îmi iubesc familia foarte mult. Am făcut şi aş face orice pentru fratele meu, pentru cei dragi.

Încă de la o vârstă foarte mică am fost stâlpul casei, mi-am asumat rolul ăsta. Se spune că nici o frunză nu cade acolo unde nu trebuie.

Tot ce am experimentat în trecut m-a făcut omul care sunt acum. Iar pentru asta nu pot decât să fiu recunoscătoare”, spunea vedeta în urmă cu ceva vreme, relatează libertateapentrufemei.ro.

Drama prin care a trecut Gina Pistol, în copilărie: divorțul părinților

Gina Pistol a rămas cu un gol imens în suflet după ce părinții săi au divorțat. Vedeta este convinsă că tatăl său a iubit-o mult, dar în clipa de față acest cuvânt nu mai înseamnă nimic pentru ea.

Bărbatul s-a recăsătorit și are doi copii, lucru care a adâncit și mai mult ruptura din el și copiii dintre prima căsnicie.

Cea mai mare greşeală pe care o fac părinţii când divorţează este că nu renunţă la orgolii. Pentru mine, cuvântul «tată» nu înseamnă nimic. Tata ne-a iubit mult pe mine şi pe fratele meu.

După divorţ, s-a mai rupt de noi. S-a recăsătorit şi are doi băieţi. Pentru mine, familia e ceva frumos. Îmi doresc mult lucrul acesta”, spunea iubita lui Smiley, relatează click.ro. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×