Cum arată fostul soț al Danielei Gyorfi. Fostul luptător de performanță, Gelu Borș, locuiește de ani buni în SUA. Foto

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
01/05/2020, 12:23
Cum arată fostul soț al Danielei Gyorfi. Fostul luptător de performanță, Gelu Borș, locuiește de ani buni în SUA. Foto
51912243 Pregnant reality star Kim Kardashian is spotted out shopping in Beverly Hills, California on November 18, 2015. It is rumored that Kim will induce labor before her due date because she is ready to have her second child. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813

Puțină lume știe că Daniela Gyorfi a fost căsătorită timp de doi ani cu un luptător de performanță care la scurt după divorț a emigrat în Statele Unite ale Americii. Gelu Borș a ajuns la vârsta de 50 de ani, construindu-și o familie frumoasă alături de o fostă balerină.

Gelu Borș, fostul soț al Danielei Gyorfi, în formă maximă la 50 de ani

Daniela Gyorfi și Gelu Borș au fost căsătoriți în perioada 1998 – 2000, dar relația lor nu a durat prea mult și drumurile lor s-au separat. Fostul luptător de performanță a părăsit meleagurile natale și s-a stabilit în Las Vegas, Nevada, unde și-a întemeiat o familie alături de o fostă balerină de la Opera Română.

Fostul soț al cântăreței va împlini luna viitoare 50 de ani, dar vârsta este doar o cifră dacă este să ne luăm după faptul că bărbatul are o formă fizică de invidiat, cel mai probabil datorită sportului pe care l-a practicat.

Gelu Borș petrece foarte mult timp alături de fiicele sale și postează în mediul online numeroase fotografii care sunt apreciate de cunoscuții din România.

Fostul soț al Danielei Gyorfi, fericit și împlinit alături de familia sa

Luptătorul Gelu Borș și Roberta, actuala sa soție, sunt o familie împlinită și puternică, reușind să depășească în urmă cu câțiva ani o situație neplăcută legat de sănătate.

Mai exact, una dintre fetele cuplului, Aryana, a fost diagnosticată la vârsta de 2 ani cu leucemie, dar a reușit să depășească boala în totalitate. Fostul luptător mai are o fiică pe nume Karina, cuplul bucurându-se de clipele petrecute împreună.

Gelu Borș și Daniela au divorțat după 2 ani
Gelu Borș, soția și cele două fiice. Sursa foto: Facebook.com

Cât a costat rochia de mireasă purtată de Daniela Gyorfi în urmă cu 20 de ani

Daniela și Gelu Borș au avut parte de o dragoste cu năbădăi, multe suișuri și coborâșuri, dar cu toate aceste după 6 ani de relație au decis să ajungă în fața altarului. După doi ani de căsnicie au realizat că nu sunt făcuți unul pentru celălalt și au divorțat.

Nunta care a avut loc în urmă cu 20 ani a fost cu siguranță, una dintre cele mai fericite din viața artistei, evenimentul fiind unul de amploare și foarte mediatizat la vremea respectivă. Și unde mai pui că artista era pe punctul de a nu se mai căsători având în vedere că preotul nu a fost de acord cu ținuta acesteia, rochia sa având un decolteu larg.

Cântăreața a investit foarte mult în eveniment, neuitându-se la bani când a venit vorba de rochia de mireasă. Daniela Gyorfi și-a achiziționat o rochie care a costat nici mai mult, nici mai puțin decât 2.000 de dolari, o sumă imensă pentru anii 2000.

„Rochia de mireasă și cea de la cununia civilă m-au costat mult. 2000 de dolari au costat atunci. Cât am fost eu de săracă în tinerețe, am avut o șansă că am moștenit 3000 de metri în sectorul 3.

Am făcut nunta că așa am simțit, fără să câștigăm bani”, mărturisea vedeta în urmă cu ceva vreme în cadrul emisiunii „Un show păcătos”, potrivit spynews.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×