Daniela Gyorfi, melodie emoționantă pentru mama ei: “Sunt momente când nu mai pot”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
21/08/2019, 15:11
Daniela Gyorfi, melodie emoționantă pentru mama ei: “Sunt momente când nu mai pot” GALERIE FOTO
Daniela Gyorfi melodie pentru mama sa

Daniela Gyorfi a lansat o melodie foarte emoționantă, dedicată mamei sale. Vedeta și-a pierdut mama în urmă cu șase ani și rana din sufletul ei încă nu s-a vindecat, după cum reiese și din versurile melodiei care te va face să lăcrimezi.

Daniela Gyorfi a lansat o melodie emoționantă, dedicată mamei sale

”Nu înţeleg ce e cu mine/, Mamă, mă întorc doar la tine/Mă rănesc oamenii răi/ Găsesc alinare doar la ai mei/”, sunt câteva dintre versurile piesei „Mama”. În anul 2013, Daniela Gyorfi a pierdut-o pe mama sa, Anica. Aceasta suferea de cancer la plămâni, care produsese metastaze și la ficat. Mama Danieley Gyorfi suferea, de mai bine de 30 de ani, de o paralizie a picioarelor.

Daniela Gyorfi a spus povestea melodiei pe care mult timp a ținut-o numai pentru ea. O cânta de câte ori îi era dor de mama ei. Ceva s-a întâmplat și a făcut-o pe artistă să împartă melodia cu toată lumea. În videocliul melodiei apare și Maria, fiica vedetei.

Daniela Gyorfi melodie pentru mama sa
Daniela Gyorfi melodie pentru mama sa

Daniela Gyorfi și-a pierdut mama în urmă cu șase ani

”Mă gândeam la mama, pentru că sunt momente când nu mai pot de dorul ei și o cântam în mașină, o fredonam mai mult. Piesa era compusă încă de acum patru ani, dar nu am mers niciodată în studio să o înregistrez, o țineam mai mult pentru mine… Eram cu Maria, cu fiica mea și a lui George, iar când a auzit-o, a început să plângă…

Atunci mi-am dat seama că trebuie neapărat să o scot pe piață, că este o melodie în care, într-un fel sau altul, ne regăsim cu toții. Este compusă cu suflet, este ceea ce simt eu față de mama mea. Iar Mariei îi place și mi-a spus că simte și ea emoția versurilor, că mama e chiar așa cum cânt eu”, a declarat Daniela Gyorfi pentru wowbiz.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×