Cum arată fiica Andreei Berecleanu. Eva Zaharescu este o domnișoară foarte frumoasă. Foto

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
26/04/2020, 12:56
Cum arată fiica Andreei Berecleanu. Eva Zaharescu este o domnișoară foarte frumoasă. Foto
Cum arată fiica Andreei Berecleanu. Eva Zaharescu este o domnișoară foarte frumoasă. Sursa foto: Instagram.com

Andreea Berecleanu este mândră de cei doi copii pe care-i are din căsnicia cu Andrei Zaharescu: Petru și Eva. Fosta prezentatoare de la Antena 1 a transmis zilele trecute un mesaj emoționant despre fiica sa și a postat o imagine cu tânăra de 19 ani care a devenit o domnișoară foarte frumoasă.

Cum arată fiica Andreei Berecleanu, Eva Zaharescu

Fosta știristă de la Antena 1 Andreea Berecleanu este mult mai activă de când stă acasă și se bucură de timpul petrecut alături de copiii ei. Dacă în urmă cu câteva săptămâni își răsfăța fiul căruia i-a comandat pizza preferată, acum a venit timpul ca fiica sa să fie în centrul atenției.

Eva Zaharescu are 19 ani și s-a transformat în ultimii ani într-o domnișoară foarte frumoasă care a reușit să bifeze și câteva contracte de model. Fosta vedetă Antena 1 se mândrește cu fiica sa despre care are numai cuvinte de laudă, postând totodată un mesaj emoționant pe pagina sa de Instagram.

„Doarme mai mult dimineața, mai ales în perioada asta. Și când se trezește din somn, are trăsături de fetiță, odihnită și pusă pe glume. Ieri, la masă de prânz, i-am surprins exact această liniște. Și am rugat-o să privească fix în camera telefonului, ca și cum m-ar privi pe mine.

M-a ascultat, deși îi era atât de foame și de poftă de tot ce era bun pe masă. Și am surprins față de aproape 19 ani, dar cu sufletul fetiței mele. Un dar neprețuit în ziua de Paști. Mulțumesc, Eva”, a scris vedeta pe rețeaua de socializare în dreptul imaginii cu fiica sa.

View this post on Instagram

Doarme mai mult dimineata, mai ales in perioada asta. Si cand se trezeste din somn, are trasaturi de fetita, odihnita si pusa pe glume. Ieri, la masa de pranz, i-am surprins exact aceasta liniste. Si am rugat-o sa priveasca fix in camera telefonului, ca si cum m-ar privi pe mine. M-a ascultat, desi ii era atat de foame si de pofta de tot ce era bun pe masa. Si am surprins fata de aproape 19 ani, dar cu sufletul fetitei mele. Un dar nepretuit in ziua de Pasti. Multumesc, Eva. @eva_zaharescu ❤️

A post shared by Andreea Berecleanu (@andreeaberecleanu) on

Fiica fostei știriste de la Antena 1 studiază în Marea Britanie

Andreea Berecleanu are foarte mare încredere în fiica sa, mai ales că ultimii doi ani de liceu Eva i-a petrecut departe de familie, în Londra. Știrista a investit sume uriașe în educația fiicei sale încă de la vârste fragede, mutând-o de la stat la privat încă din clasa a VI-a.

„Am hotărât împreună, de comun acord, în clasa a şasea am mutat-o pe Eva din sistemul de stat în sistemul privat.

În ultimii doi ani de liceu am hotărât că este mai bine că ea să fie îndrumată de către profesorii din Marea Britanie. Ultimii doi ani de liceu o să îi facă acolo pentru că oricum acolo va urma Universitatea.

Vorbeşte foarte bine limba engleză. Eva este foarte responsabilă, este matură. Sper ca Londra să o ajute să descopere altfel de lumi, altfel de oameni”, povestea vedeta în urmă cu doi ani, într-o emisiune de la Antena Stars, informează click.ro.

View this post on Instagram

we need distance to get close

A post shared by Eva Zaharescu (@eva_zaharescu) on

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×