Andrei Zaharescu chemat în judecată de fosta soție, Andreea Berecleanu. Cei doi au divorțat în urmă cu 7 ani

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
15/04/2020, 09:25
Andrei Zaharescu chemat în judecată de fosta soție, Andreea Berecleanu. Cei doi au divorțat în urmă cu 7 ani
Andrei Zaharescu chemat în judecată de fosta soție, Andreea Berecleanu. Cei doi au divorțat în urmă cu 7 ani. Sursa foto: Instagram.com

Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu au surprins pe toată lumea în urmă cu 7 ani când au luat decizia de a merge pe drumuri separate, dar iată că lucrurile dintre cei doi soți nu sunt nici la ora actuală încheiate. Fosta prezentatoare Antena 1 îl cheamă în instanță pe fostul soț chiar în Săptămâna Mare pentru a-și încheia socotelile.

Fosta prezentatoare TV Andreea Berecleanu își cheamă fostul soț în instanță

Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu au fost unul dintre cele mai apreciate și iute cupluri atât de la pupitrul știrilor, cât și din showbiz-ul autohton, dar au ales să divorțeze discret în urmă cu câțiva ani.

Având în vedere că cei doi au împreună și doi copii au ajuns la judecată pentru plata pensiei alimentare, iar acum fosta vedetă Antena 1 îl cheamă din nou în instanță pe fostul soț. De data aceasta procesul are drept scop partajul bunurilor celor doi soți.

Fosta prezentatoare „Observator” i-a deschis proces de partaj fostului soț, actualul consul general în Africa de Sud, Andrei Zaharescu. Acțiunea a fost înaintată la Judecătoria Sectorului 1 din București și are ca obiect partajul bunurilor comune și lichidarea regimului matrimonial.

Motivul pentru care cei doi soți au divorțat: ”Nu se mai râdea”

Andreea Berecleanu a decis să dea cărțile pe față legat de divorțul de Andrei Zaharescu și a mărturisit care este motivul pentru care a decis să pună punct căsniciei. Vedeta s-a simțit mult prea mult timp stâlpul casei, lucru pe care poate și l-a dorit, dar asta a afectat relația foarte mult.

De asemenea, fosta știristă simțea că în familia sa nu se mai râde și nu mai este veselie, acesta fiind un alt motiv pentru care a divorțat de Andrei Zaharescu.

„La un moment dat, în familia în care eram, în structura în care eram, nu se mai râdea şi asta a fost un semnal de alarmă important.

Acum se râde, din nou, la noi în casă. De multe ori m-am simţit bărbatul în relaţie, că eu deţin frâiele şi cred că mi-am şi dorit asta, dar nu e neapărat ce trebuie.

Şi în relaţia actuală, el simte asta şi se simte bine, pe termen scurt, dar pe termen lung, nu e bine. Cred că fiecare trebuie să rămână în rolul lui iniţial”, a declarat Andreea Berecleanu la un post TV în urmă cu câțiva ani, relatează cancan.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×