Adevărul a ieşit la suprafaţă. De ce a părăsit Andreea Berecleanu pupitrul ştirilor de la Antena 1. „Niciodată nu am acceptat să semnez ceva impus”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
27/03/2020, 18:31
Adevărul a ieşit la suprafaţă. De ce a părăsit Andreea Berecleanu pupitrul ştirilor de la Antena 1. „Niciodată nu am acceptat să semnez ceva impus”
De ce a părăsit Andreea Berecleanu pupitrul ştirilor de la Antena 1. Sursa foto: Facebook

Andreea Berecelanu a părăsit pupitrul ştirilor de la Antena 1 pentru a se dedica afacerii de familie. Vedeta TV va lucra cu soţul său, medicul estetician Constantin Stan.

De ce a părăsit Andreea Berecleanu pupitrul ştirilor de la Antena 1

Andreea Berecleanu a părăsit Antena 1 pentru a lucra cu soţul său, scrie viva.ro. Vedeta TV va ţine legătura între soţul său, medicul estetician Constantin Stan şi clienţii acestuia. Adică se va ocupa de partea de comunicare.

A fost hotărârea mea de a pleca. De fapt, este decizia mea de a nu prelungi un contract de muncă în alte condiții decât cele agreate dintotdeauna de comun acord.

Andreei Berecleanu nu îi pare rău de alegerea făcută

Trebuie înțeles că niciodată nu am acceptat să semnez ceva impus sau, după cum numesc anumite companii contracte-cadru. Sunt o persoană care respectă rigorile, disciplina, și asta am demonstrat în timp. Nu e nevoie de clauze care ofereau protecții excesive doar uneia dintre părțile contractului.

De altfel, nu mi s-a reproșat niciodată nimic de-a lungul atâtor ani. Revenind la întrebarea ta, în ultima lună mi-am continuat partea de comunicare pe care o fac pentru clienți, am intrat în multe proiecte foarte interesante, mi s-au deschis multe ferestre din punct de vedere profesional”, a spus Andreea Berecleanu.

Andreea Berecleanu s-a hotărât să plece de la Antena 1 în cîteva zile. De asemenea, personalul televiziunii a insistatca aceasta să nu plece, dar nu au avut cu cine se înţelege.

Decizia mea a fost luată pe parcursul a câteva zile, nu a fost ceva premeditat. Iar conducerea, deși în mod aparent a insistat să rămân în grup, oferindu-mi diverse proiecte și funcții, știa că nu voi accepta.

Andreea Berecleanu: Audienţa nu depinde doar de prezentator

Să știi că nu-mi lipsește flexibilitatea, sunt un om care înțelege multe, altfel nu puteam lucra într-o redacție, unde timp de 17 ani au fost schimbați zeci de șefi. Dacă e să mă întrebi pemine, evoluția e benefică, dar nu schimbi niciodată acolo unde lucrurile merg excelent. Să detaliez puțin.

Toate sondajele de opinie, toate studiile de impact, de branding mă plasau într-o zonă de top. Imagine, notorietate, profesionalism, rezistență în timp, seriozitate etc. Relația mea cu echipa redacțională era foarte bună, contribuția mea pe partea creativă fiind importantă. De asemenea, audiențele.

Au fost multe dăți în care am bătut concurența, deci oricum aveam audiențe bune. Și chiar și audiențele nu depind doar de prezentator. Un prezentator de știri bun și apreciat poate aduce maximum 3 puncte de rating. Asta spun studiile internaționale. Asta îmi dă de înțeles că sunt multe dedesubturi”, a mai adăugat Andreea Berecleanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×