Andreea Berecleanu și-a găsit un nou job. Vedeta va lucra alături de soţul său, medicul Constantin Stan

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
17/03/2020, 14:00
Andreea Berecleanu și-a găsit un nou job. Vedeta va lucra alături de soţul său, medicul Constantin Stan
Andreea Berecleanu și-a găsit un nou job

Andreea Berecleanu şi-a găsit un nou loc de muncă după ce a părăsit pupitrul ştirlor de la Antena 1. Fosta vedetă TV va lucra pentru soţul ei, medicul estetician Constantin Stan.

Andreea Berecleanu va lucra alături de soţul său, medicul estetician Constantin Stan

Andreea Berecleanu a părăsit pupitrul ştirilor după 17 ani pentru a lucra alături de soţul său, Constantin Stan, medic estetician. Vedeta TV va ţine legătura dintre pacienţi şi soţul ei, doctorul Constantin Stan.

Începând de mâine, aveți posibilitatea să scrieți pe adresă office@esteticapremium.ro orice întrebare legată de medicină și chirurgie estetică.

Eu, în calitate de jurnalist, voi intermedia legătură între voi și dr Constantin Stan. Timpul ne va permite să facem aceste filmulețe educaționale.

Atât clinicile din București, cât și Spitalul din Bacău au fost închise începând din această dimineață, din respect pentru pacienți și pentru medici.

Să fim sănătoși! Urmăriți conturile de SM @dr.stanconstantin dar și platformă @esteticapremium.ro”, a scris Andreea Berecleanu pe Facebook.

Odată cu plecarea de la Antena 1, Andreea Berecleanu anunţase că are alte planuri de viitor.

Dacă privesc inainte, am alegeri și planuri mai interesante decât politica editorială a unui grup dintr-o stație tv. Și când voi ieși mâine dimineață pe stradă, știu că pot privi pe oricine în ochi.

Mi-am croit atât de corect și curat drumul acesta profesional din ultimii 30 de ani, încât am încotro. Acest încotro este generic. Dar e cel mai important”, a mărturisit Andreea Berecleanu. Andreea Berecleanu, 44 de ani, are doi copii cu Andrei Zaharescu, pe Petru şi Eva.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×