Andreea Berecleanu a dat în judecată o fostă colegă din Antena 1! ”La Berecleanu, dacă pică prompterul sau curentul…”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
24/02/2020, 09:37
Andreea Berecleanu a dat în judecată o fostă colegă din Antena 1! ”La Berecleanu, dacă pică prompterul sau curentul…”
Andreea Berecleanu a dat în judecată o fostă colegă din Antena 1. Sursa foto: europafm.ro

Andreea Berecleanu a plecat dela Antena 1 și se pare că foștii colegi țin morțiș să o implice în scandaluri. Una dintre jurnalistele cu care a colaborat la Antena 1 a scris pe Facebook un mesaj în care spune pur și simplu că Andreea Berecleanu nu este jurnalist, ci…prompterist.

Andreea Berecleanu a dat în judecată o fostă colegă din Antena 1

Un fan de-al Andreei Berecleanu a întrebat-o pe Facebook ce părere are despre cele spuse de jurnalista Sonia Ruxandra Matei, fostă colegă în Antena 1.

Fosta prezentatoare de televiziune i-a răspuns bărbatului respectiv și l-a anunțat că a acționat-o în judecată pe fosta sa colegă pentru cele spuse în spațiul public.

Comparație între Andreea Berecleanu și Sandra Stoicescu

Sonia Ruxandra Matei a scris pe Facebook despre Andreea Berecleanu că nu este jurnalistă și nu a fost niciodată jurnalist, cel puțin în ultimii 17 ani. A făcut o comparație între ea și Sandra Stoicescu, despre care a spus că este jurnalist, scrie știri și se implică mult mai mult.

“Berecleanca nu e jurnalistă, e prompteristă. Nu a fost niciodată jurnalistă. Nu a dat, nu a aflat niciodată, nicio ştire. Niciodată. Cu ştiri se ocupă jurnalistul. Berecleanca nu are de unde să ştie, că de asta nu s-a ocupat niciodată în ultimii 17 ani.

Berecleanu e o faţă obsedată de machiaj, care vine, citeşte prompterul şi pleacă la businessurile ei. Private. Dintotdeauna. Businessuri care nu au legătură cu presa, dar în care e mişto să te foloseşti de calitatea de «jurnalist», ca şi-n emisiuni tv.

Mai mult, Sonia Ruxandra Matei a mers li mai departe cu jignirile la adresa Andreei Berecleanu și a spus că dacă pică curentul sau prompterul, Andreea Berecleanu nu mai știe ce să spună, deoarece nu este jurnalist.

”Mai cunosc eu mulţi care fac PR, afaceri şi care şi acum se prezintă fals jurnalişti, maculând meseria. La Berecleanu, dacă pică prompterul sau curentul, nu ştie ce să zică şi nici ce să facă, s-a terminat.

Spre deosebire de muza Berecleanu, Sandra scrie ştiri, materiale, se implică. Sandra nici n-are nevoie de prompter. Le ştiu pe amândouă din câmpul muncii, ca să zic aşa. Mulţi ani. Diferenţele sunt uriaşe, huge, nici nu încap niciun fel comparaţii.

Sonia Ruxandra Matei spune că meseria de jurnalist este jignită de ”astfel de muze machiate”, care nu au nicio legătură cu această profesie!

”N-am nimic cu Berecleanu, dar ce e prea mult e… prea mult. Să nu jignim meseria şi profesia asta cu muze machiate, vax albina, şi să ne împăunăm fals cu o profesie cu care nu am avut nicio legătură, dar ne lipim de ea doar că am citit un prompter mulţi ani, ne-am machiat şi gătit, ne-am văzut la tv, şi am devenit faţa unui jurnal de ştiri făcut şi muncit de alţii, tu neimplicându-te deloc, şi când nu ne mai convine băgăm în faţă o profesie cu care în realitate nu am avut tangenţă, «milioaneleeee de oameni», «dragostee», love, love, love, respect, credibilitate, principii, social media, all that bullshit PR, venite de fapt din forţa unei staţii, că mă enervez.

Faptele sunt fapte, realităţile realităţi. Deci pe infuzia de minciună PR, «tragedia» Berecleanu, ca să ştiţi adevărul: Berecleanca, prompteristă, întotdeauna, jurnalist, never în ultimii 17 ani”, a scris Sonia Ruxandra Matei pe pagina ei de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×