Andreea Berecleanu se retrage din televiziune? Știrista despre stilul ei de viață: ”Veșnic în alergătură”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
19/02/2020, 15:25
Andreea Berecleanu se retrage din televiziune? Știrista despre stilul ei de viață: ”Veșnic în alergătură”
Prezentatoarea Andreea Berecleanu renunță la pupitrul știrilor? Sursa foto: Instagram.com

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate prezentatoare de televiziune, însă recent au apărut zvonuri potrivit cărora ar părăsi pupitrul știrilor. Vedeta de la Antena 1 nu a dezvăluit nimic despre vestea surprinzătoare și a vorbit doar despre evenimentele pe care le-a avut în ultimele zile.

Știrista Andreea Berecleanu se gândește să plece din televiziune?

Prezentatoarea TV Andreea Berecleanu se află de mai bine de 25 de ani pe micile ecrane și este implicată în mai multe proiecte. Vedeta nu are foarte mult timp liber și este prinsă peste cap, iar în ultima vreme au apărut informații conform cărora ar pleca din televiziune.

Îndrăgita știristă a fost întrebată de un fan dacă mai prezintă „Observatorul” orei 19:00, însă Andreea nu a dorit să ofere informații suplimentare, cel mai probabil datorită faptului că este în continuare sub clauză de confidențialitate cu postul de televiziune Antena 1. Prezentatoarea TV a discutat despre cu totul altceava și a mărturisit că s-a întâlnit cu „Contesa digitală” Ana Morodan.

Andreea Berecleanu va prezenta cel mai probabil știrile din weekend, în momentul de față Octavia Geamănu fiind la pupitru. De asemenea, vedeta care este prima opțiune a șefilor de la Antena 1 în ceea ce privesc știrile de la ora 19 este Sandra Stoicescu.

Prezentatoarea de la Antena 1, Andreea Berecleanu, despre momentele frumoase

„Ieri, am avut o întâlnire cu cea mai nebună contesa din lume, @anamorodan. Doar că ieri, în mod exceptional, a fost cea mai normală. Trecuse pentru un tratament la clinică, apoi ne-am băut liniștite cafelele pe terasă. Veșnic în alergatură, atât eu, cât și ea, de data asta, ne-am luat timpul nostru”, a scris vedeta pe pagina de Instagram.

„Am râs, ea a și plans, am vorbit lucruri mari, ne-am ironizat cu drag și iar am râs. Apoi și-a ridicat pijamaua îmbulinată de contesa, și-a pus ochelarii de soare și s-a dus către castel. Planurile mărețe o așteptau”, a mai scris prezentatoarea pe contul de socializare.

Andreea Berecleanu mărturisea în urmă cu aproximativ doi ani că nu se vede făcând altceva decât televiziune. Știrista este un om de comunicare și admite că mesajul pe care l-a transmis prin intermediul poveștilor sale a fost tot timpul corect și autentic.

De asemenea, prezentatoarea a mai precizat că are preocupări ca oricare altă femeie, chiar dacă meseria sa este de a duce mai departe anumite știri și povești. Vedeta de la Antena 1 mai are și un alt job full time de care se ocupă îndeaproape, și anume site-ul Estetica Premium.

„Rezistența în timp este punctul forte, dincolo de ce se întâmplă în redacții ‒ venirea și plecarea oamenilor, a guvernelor, a directorilor. Pe mine mă interesează ceea ce reprezint pentru public și respect asta.

Întotdeauna, ca prezentator de prime time, am fost în atenția publicului și ca persoană cunoscută, nu doar ca jurnalist”, a mai declarat Andreea într-un interviu în urmă cu un an, potrivit cancan.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×