Andreea Berecleanu, mesaj în plină pandemie de coronavirus: ”Fiul meu a înțeles despre ce e vorba”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
12/03/2020, 20:36
Andreea Berecleanu, mesaj în plină pandemie de coronavirus: ”Fiul meu a înțeles despre ce e vorba”

Andreea Berecleanu nu este deranjată de faptul că s-au închis instituțiile de învățământ în următoarea perioadă și  a dezvăluit că fiul ei în vârstă de 15 ani participă la cursuri online. Prezentatoare TV a mărturisit că-i face plăcere să-i gătească băiatului ei și îl răsfață în fiecare zi făcându-i toate poftele.

Prezentatoarea TV despre decizia de a se închide școlile din cauza coronavirusului

Fosta prezentatoare Observator de la Antena 1 este mândră de fiul ei și povestește că de două zile, de când stă acasă din cauza închiderii școlile este mult mai atentă la nevoile lui și-i face toate poftele. Andreea Berecleanu a povestit că băiatul ei care are aproape 15 ani a înțeles cum stă treaba cu coronavirusul și stă mai mult acasă.

Totodată, vedeta a mai precizat că perioada aceasta preferă să meargă personal la restaurantul preferat de unde comandă pizza. În plus, atât ea, cât și fiul ei iau în serios pandemia de coronavirus și nu merge la terase sau în mall-ui, ci iese doar cu bicicleta în parc.

„Băiatul meu stă acasă de două zile și participă la orele de curs on-line. Are aproape 15 ani și are, evident, așa cum mulți dintre voi știți deja, și “dor de ducă”. 😃Doar că a înțeles despre ce e vorba și merge doar în parc cu bicicleta”, a scris prezentatoarea pe una dintre paginile sale de socializare.

Andreea Berecleanu despre criza din România: ”Nu la terase, nu în mall-uri, nu în grupuri”

„Nu la terase, nu în mall-uri, nu în grupuri. Măcar o perioadă. Și când îi e foame, îi gătesc ce îi place, mult mai des decât înainte, îl răsfăț. Iar când îi e poftă de o pizza italienească că la restaurantul din colțul străzii, o comand și merg să o ridic personal.

Ba chiar îmi face mare plăcere, în timp ce aștept livrarea, să mai discut cu ospătării și patronul despre ce e prin lume. Iau în serios perioada prin care trecem și încerc să nu intru în panică. Mă rog să fie bine, ca întotdeauna! Cu dragoste, Andreea❤️”, a completat vedeta mesajul de pe pagina de Facebook.

Vedeta, luată pe nepregătite din cauza COVID-19

Andreea Berecleanu este căsătorită cu un medic, dar tot a fost luată pe nepregătite când a fost confirmat primul caz de coronavirus din țara noastră. În urmă cu mai bine de două săptămâni fosta știristă mărturisea că nu este de glumă cu această pandemie.

„A apărut primul caz de coronavirus în România. Nu e nimic de glumă, doar că pe mine m-a prins situația asta fără provizii alimentare. Nu duc lipsa de medicamente, dar nu am luat alte produse față de ce țin de obicei ca rezerve în casă.

Mă refer la conserve de pește, câteva cutii de paște, una de orez și cam atât. Voi, cum ați acționat? Ați dat iama în supermarketuri sau nu?”, a scris vedeta pe 26 februarie pe pagina de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×