Cum arată fetița celebrului cântăreț Enrique Iglesias. Micuța este adorabilă – FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
08/04/2020, 12:24
Cum arată fetița celebrului cântăreț Enrique Iglesias. Micuța este adorabilă – FOTO

Enrique Iglesias și Anna Kournikova au devenit părinți pentru a doua oară la finalul lunii ianuarie, iar acum a venit momentul ca artistul să o arate lumii întregi pe micuța Masha, o mogâldeață de fetiță de numai două luni. Cântărețul este foarte încântat de postura de tată și se implică foarte mult în creșterea copiilor.

Cum arată micuța Masha, fetița celebrului artist Enrique Iglesias

Cunoscutul cântăreț de muzică pop Enrique Iglesias le-a făcut cunoștință fanilor de pe rețelele de socializare cu micuța Mary, alintată Masha de celebrii săi părinți.

Artistul a postat pe contul de Instagram un video în care dansează cu fetița adorabilă de numai 2 luni. Și pentru că și-a făcut intrarea în showbiz, micuța a fost prezentată lumii și de Anna Kournikova.

Fosta jucătoare profesionistă de tenis a postat în mediul online o imagine în care o ține pe fetiță pe umăr, în bucătărie. Masha a cucerit pe toată lumea cu figura ei angelică și ochii albaștrii pătrunzători.

Enrique Iglesias, un tată implicat și devotat în creșterea copiilor

Enrique Iglesias și Anna Kournikova și-au întregit familia pe 30 ianuarie când a venit pe lume micuța Masha. Cuplul mai are doi copii, pe gemenii Lucy și Nicholas care au venit pe lume în decembrie 2017.

Celebrul artist a mărturisit într-un interviu acordat revistei People că se temea că micuța Masha nu va fi primită cum trebuie de gemeni, mai ales că este o diferență destul de mică între ei, însă aceștia au acceptat-o din prima.

„Gemenii au acceptat-o rapid pe cea mică și spun mereu cât o iubesc. E o diferență de doi ani între ei, așa că m-am speriat puțin la început fiindcă nu știam cum vor reacționa când o vom aduce de la spital. 

Mai avem și doi câini în casă, deci situația ar fi putut deveni haotic”, a mărturisit Enrique.

În plus, artistul a mai declarat că se implică în creșterea fetiței și chiar schimbă scutece.  „Sunt un tată implicat, chiar îmi place să fac asta”, a mai spus artistul pentru Entertainment Tonight.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×