Cum arată Elizaveta Peskova, fiica purtătorului de cuvânt al lui Vladimir Putin, care lucrează la Parlamentul UE. FOTO

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
25/02/2019, 20:14
Cum arată Elizaveta Peskova, fiica purtătorului de cuvânt al lui Vladimir Putin, care lucrează la Parlamentul UE. FOTO GALERIE FOTO
Purtatorul de cuvant al lui Vladimir Putin si-a trimis fata sa lucreze in Parlamentul European

Dezvăluire de senzație făcută de Europa Liberă, care a descoperit că fiica purtătorului de cuvânt al lui Vladimir Putin lucrează în Parlamentul European și are acces la diferite documente! Elizaveta Peskova, fiica de 21 de ani a purtătorului de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, lucrează ca stagiar pentru un eurodeputat francez de extrema dreaptă, Aymeric Chauprade, care a susținut în mod public anexarea în 2014 a Crimeei de către Rusia și a fost implicat într-un caz de evadare a unor traficanți de droguri francezi dintr-o închisoare din Republica Dominicană!

Aymeric Chauprade a fost “observator” în falsul referendum din Crimeea organizat de Rusia în martie 2014. La acea vreme, Chauprade a numit referendumul „justificat”, o poziție în contradicție cu cea a Uniunii Europene. O rezoluție a Adunării Generale a ONU, susținută de 100 de țări, a conchis că referendumul este nevalid.

Vladimir Putin are un om de încredere în Parlamentul European

Chauprad și-a exprimat în repetate rânduri admirația pentru Putin. In același an, 2014, Frontul Național francez a primit un împrumut de 11 milioane $ de la o bancă rusească. Un an mai târziu, acest Aymeric Chauprade a părăsit Frontul național și a format propriul său partid de extrema dreaptă, Les Français libres (LFL), păstrându-și însă locul în Parlamentul European, precum și relațiile cu Moscova.

„Domnișoara Peskova este într-adevăr fiica unei personalități importante din Federația Rusă, dar ca student ea nu are mai puține drepturi decât alți tineri să urmeze un stagiu ca parte a studiilor ei”, a spus Chauprade prin e-mail.

Vladimir Putin Parlamentul European
Fiica purtatorului de cuvant al lui Vladimir Putin are acces la doc
multe documente, in Parlamentul European

Petras Austrevicius, din Grupul Liberal din PE, a numit prezența lui Peskova acolo „o foarte mare rușine pentru Parlamentul European”. În calitate de stagiar, Peskova are acces neîngrădit în clădirile Parlamentului European, atât în Bruxelles, cât și în Strasbourg, și poate participa la toate comitetele și la alte reuniuni parlamentare.

Aymeric Chauprad a mai fost implicat în strania afacere Air Cocaïne, arestarea în 2013, în Republica Dominică, a unor francezi care transportau pe calea aerului 700 kg de cocaină. Chauprade este cel care i-a ajutat pe piloții francezi să evadeze, după ce aceștia fuseseră condamnați la 20 ani închisoare. Chauprade a recunoscut public că « echipa sa » a participat la evadarea piloților. În noiembrie 2015, autoritățile din Republica Dominicană au lansat un mandat de arestare internațional pe numele lui Chauprade.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×