Cum arată Elena, soţia lui CRBL! “Cerebela” e de o frumuseţe rară. Foto

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
21/10/2019, 15:39
Cum arată Elena, soţia lui CRBL! “Cerebela” e de o frumuseţe rară. Foto GALERIE FOTO
CRBL, mândru nevoie mare de soția sa, Elena. Sursa foto: Instagram

Eduard Mihail Andreianu, alias CRBL este, fără îndoială, un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. Pe lângă o carieră în muzică încununată cu succes și numeroase apariții în emisiuni televizate care s-au bucurat de succes de-a lungul timpului, îndrăgitul artist se poate mândri cu o familie minunată, mai ales că împlinește anul acesta 11 ani de căsnicie cu soția sa, Elena. În plus partenera de viață a fostului component al trupei Simplu, din care făcea parte și Smiley, este o mămică extrem de atrăgătoare, lucru dovedit cu vârf și îndesat de fotografiile îndrăznețe postate pe rețelele de socializare.

Soția lui CRBL e de o frumusețe rară

La nouă ani de când a născut-o pe micuța Alessia, Elena, sau „Cerebela”, cum i se spune în mediul online, își răsfață prietenii cu numeroase poze, nelipsind nici ipostazele ceva mai provocatoare, cu care stârnește imediat admirația domnilor care îi urmăresc activitatea. Fostă dansatoare și coregrafă, aceasta are grijă în permanență să-și mențină corpul tonifiat și nu ezită să-și etaleze formele de invidiat, cu fiecare apariție.

Îmi plac pozele tale! Salutări din altă parte a lumii ?, Familie frumoasă! Să fiți fericiti!”, „Vacanță plăcută”, sunt doar câteva dintre sutele de comentarii primite de soția lui CRBL la postările de pe contul personal de Instagram. Și pentru a vă convinge odată pentru totdeauna de frumusețea Elenei, trebuie doar să aruncați o privire în Galeria FOTO de mai sus.

„Cerebela” e de o frumusețe rară. Sursa foto: Instagram
„Cerebela” e de o frumusețe rară. Sursa foto: Instagram

CRBL și ELena s-au cunoscut la Dansez pentru tine

Povestea de dragoste a celor doi a început pe platourile de filmare ale Dansez pentru tine, una dintre cele mai cunoscute și apreciate emisiuni difuzate de Pro TV de-a lungul timpului. La vremea respectivă, artistul era concurent, iar cea care ulterior avea să-i devină parteneră de viață, făcea parte din proiect în calitate de coregraf. Altfel, într-un interviu acordat recent, Elena a rememorat cu emoție momentul în care a fost cerută în căsătorie.

Ce frumos am fost cerută de soție. Am găsit acasă o pisicuță super drăguță, care avea la zgardă inelul de logodnă. Eu sunt înnebunită după pisici…îți dai seama că în primele zece minute nici nu mi-am dat seama că pisica purta la gât ceva deosebit! Eram atât de fericită să primesc în dar pisica și…abia după ceva timp am observat și inelul. Evident, după aceea a urmat momentul…cu lacrimi de fericire”, a dezvăluit soția lui CRBL.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×