CRBL, scandal în trafic. Cântărețul a scuipat un taximetrist

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
04/10/2019, 10:58
CRBL, scandal în trafic. Cântărețul a scuipat un taximetrist
CRBL a povestit că a scuipat un șofer în traficul din București. Sursa foto: playtech.ro

CRBL a povestit un episod din trafic și a mărturisit că a făcut un gest rușinos față de un taximetrist din București. Îndrăgitul cântăreț a explicat pe platoul de filmare de la emisiunea „Îmi place dansul” difuzată la Kanal D, cum a fost scos din sărite de un șofer în traficul din București.

CRBL și-a ieșit din minți și a scuipat un taximetrist

CRBL, fostul membru al trupei Simplu, a fost provocat emisiunea „Îmi place dansul” de la Kanal D la un joc de colegul său Emil Rengle. Ceilalți trei jurați ai show-ul  trebuiau să răspundă cu „Am” sau „N-am” la întrebările cunoscutului coregraf. Cocuța și CRBL au răspuns la întrebarea „Am/N-am scuipat o persoană cu care purtam un dialog”, afirmativ.

„N-am nevoie de marker, e mult spus dialog… era un monolog după o discuție: era un monolog, doar eu vorbeam. Și, într-adevăr, orice coregrafie, chiar și monolog, are un final. Și în final, a fost…”, a spus CRBL, pe numele din buletin Eduard Mihail Andreianu, despre episodul rușinos în care a scuipat un taximetrist. Se pare că CRBL a recurs la acest gest după ce șoferul de taxi i-a tăiat calea. Episodul s-a petrecut cu doar o zi înainte de difuzarea emisiunii de la Kanal D.

Ce părere are Cocuța despre colega sa, Beatrice Rancea

Beatrice Rancea și Cocuța s-au întâlnit pe platoul de filmare de la emisiunea „Îmi place dansul”. Cele două femei sunt personalități puternice, cu o carieră impresionantă în lumea dansului și a coregrafiei. Cocuța a povestit prima întâlnire pe care a avut-o cu Beatrice și a recunoscut că i s-a părut la început rece colega sa, dar a colaborat foarte bine cu ea la coregrafii.

„Am crezut tot timpul că Beatrice Rancea este o persoană mai rece. Dar, în contrast cu imaginea ei, era foarte caldă în comentarii, vorbea foarte frumos. Nu ne-am contrazis niciodată, am făcut câteva spectacole împreună. Mi-a respectat muncă și îmi aprecia coregrafiile și eu învățam de la ea regie. Când am făcut coregrafia unui tango special pentru ea, am avut emoții, îmi era teamă că nu o să-i placă. Dar m-am gândit că orice ar vrea putem schimbă. Aveam deja alte mișcări pregătite. Dar am colaborat foarte frumos și a fost că un elev foarte bun“, își amintește Cocuță primele interacțiuni cu colegă să de juriu”, a povestit Cocuța, conform Cancan.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×