Motivul pentru care CRBL a trecut la stilul trap. Poate face mai mulți bani așa

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
17/09/2019, 14:48
Motivul pentru care CRBL a trecut la stilul trap. Poate face mai mulți bani așa
CRBL a trecut la stilul trap și a scos pe piață două piese. Sursa foto: libertatea.ro

CRBL, pe numele său adevărat Eduard Mihail Andreianu este de ani buni în lumina reflectoarelor. Coregraful și cântărețul român a câștigat împreună cu prietenul său Oase (Ionuț Dongo) cel de-al doilea sezon din „Asia Expres” și a hotărât să investească banii într-un nou stil de muzică.

CRBL a investit banii de la Asia Express în muzică

CRBL a schimbat stilul muzical și a trecut la trap. Cântărețul a investit banii câștigați la „Asia Expres” în muzică și a filmat chiar și un videoclip, în timp ce Ionuț Dongo vrea să investească mare premiul de la „Asia Expres” într-un bar. Videoclipul piesei„Ele vor” a fost filmat de prietenul său Oase tocmai în Dubai. Piesa trap a fost lansată în luna aprilie și a strâns puțin peste 600 de vizualizări. O altă piesă trap de-a artistului este „Cărămidă 9” lansată o lună mai târziu.

„O să investesc banii în muzică. Am lansat acum piesa «Ele vor», am filmat clipul în Dubai, filmat chiar de Oase. Pentru cei care nu ştiu, el e super pasionat de zona asta de video şi de montaj şi nu e pentru prima oară când colaborăm“, a declarat CRBL în urmă cu câteva luni, potrivit Adevărul.

Stilul trap este un gen în continuă ascensiune fiind pe val perioada aceasta. Acest gen muzical este preferat de tineri. Hainele, numele trupei și videoclipul piesei sunt mult mai importante decât versurile care de cele mai multe ori lasă de dorit.

Care este motivul pentru care CRBL a trecut la stilul trap

Muzica trap a început să ia amploare și în România după ce a fost lansat în Atlanta. Tot mai mulți tineri au adoptat acest stil muzical în ciuda faptului că unii oameni spun că este un gen muzical slab. După ce mai mulți artiști necunoscuți sau puțin știuți de public au adoptat acest stil iată că și nume celebre din industria muzicală au trecut la trap. Printre artiștii cunoscuți se numără și CRBL.

Cântărețul care a devenit cunoscut în urmă cu foarte mulți ani prin intermediul trupei Simplu a trecut la stilul trap. Artistul a văzut că acest gen muzical a început să prindă și la noi destul de mult și a luat hotărârea să investească ceva bănuți în trap.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×