CRBL s-a mutat din România cu familia sa. Ce țară a ales și cum s-a termintat totul

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
28/06/2019, 12:13
CRBL s-a mutat din România cu familia sa. Ce țară a ales și cum s-a termintat totul
CRBL a stat cu familia în Spania, timp de un an de zile. Sursa foto: Pikdo

CRBL a stat mai bine de un an de zile departe de România și nimeni nu a știut asta până să dezvăluie chiar el. Cântărețul a spus că s-a mutat împreună cu familia în Spania, iar când a mers în India pentru emisiunea Asia Express, a plecat din țara iberică și nu de la București. Artistul a spus că i-a priit experiența de a trăi în altă țară mai ales fiicei sale.

CRBL a stat un an în Spania, cu familia

CRBL a vrut să ia viața de la zero și, alături de soția lui, s-au gândit la o țară unde s-ar putea acomoda în special micuța pe care o au împreună. Au ales Spania și nu au regretat, ba chiar fiica lor, Alessia s-a descurcat foarte bine la școală și s-a integrat perfect printre copiii spaniolilor.

În timp ce acesta era la Asia Express, unde a plecat din Spania, nevasta lui a mutat totul înapoi acasă, în România, iar când a ajuns din călătoria din India unde a trebuit să supraviețuiască într-o lume cu totul nouă a aflat că soția și fiica lui sunt din nou la București. Dezvăluirile artistului au fost făcute la Antena Stars.

CRBL și Oase au câștigat Asia Express 2019. Sursa foto: Antena 1

Artistul nu a ajuns în luna de miere

„Un an de zile am stat în Spania ca să testăm ce înseamnă pentru Alessia un alt mediu. I-am schimbat şcoala. Nu a ştiut nimeni. Când am plecat în India, eu am plecat din Spania. Cât am stat, ea a reuşit să mute totul în România, înapoi”, a declarat CRBL în emisiunea „Răi da buni”.

„Nu am ajuns în luna de miere, spre ruşinea mea. Am fost în vacanţe, dar nu am fost într-o lună de miere. Care-i diferenţa dintre cele două? Păi, în luna de miere trebuie să fim doar noi doi, să fie un loc în care nu mai ajungem vreodată, în care ne-am dori amândoi să ajungem, în care să facem albume de poze, ca cele de pe internet”, i-a mai zis Eduard lui Mihai Morar.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×