Mihai Morar a aflat sexul bebelușului! Soția lui e în al nouălea cer

Ana Chivu   
în Stiri mondene
07/05/2019, 21:25
Mihai Morar a aflat sexul bebelușului! Soția lui e în al nouălea cer GALERIE FOTO
Mihai Morar la Gala Zu Sursa Foto: Hepta

Mihai Morar va deveni în curând tată pentru a treia oară! Vedeta a aflat ce sex va avea al cincilea membru al familiei. Acesta s-a fotografiat alături de soția și fiicele sale la ecografie. „Când te uiți la ecografie și vezi încă o “copilărie”…Iar când te mai uiți o dată, răsufli ușurat”, a fost mesajul acestuia.

Mihai Morar a aflat ce sex va avea al treilea copil al său

Mihai Morar a flat că va fi mândrul tată a trei fete de acum încolo. Acesta se bucură enorm că al cincilea membru al familiei Morar este tot de sex feminin. Vedeta a mărturisit că este singurul merit al său, faptul că știe să facă fete.

“E fată!!!” Genetic, ăsta e singurul meu merit: știu să fac fete. Sunt “Stăpânul Cromozomului X”. ? Dincolo de asta, e meritul lor. Al celor 4 fete din spatele bărbatului din fotografie. Al Marei și al Cezarei. Inimioara ce pulsează acum cu peste 130 de bătăi pe minut va avea cele mai bune două surori. Amândouă au plâns de fericire, la propriu, când au aflat că va să vii. ? Al mamei, care după un deceniu de revoluții prin casă, a acceptat încă o revoluție în pântece.??

Mihai Morar a aflat sexul copilului!
Mihai Morar la Gala Zu
Sursa Foto: Hepta

Mihai Morar, a treia oară tată de fată

În acest moment frumos al descoperirii sexului celui de-al treilea copil, Mihai a ținut să-și amintească de fetițele gemene pe care le are acasă și de clipa în care acestea s-au născut. De asemenea, i-a mulțumit și acum soției sale pentru că le-a adus pe lume sănătoase.

„Și mai e meritul ei. Al Claudiei Șai. Care le-a adus pe lume, la 7 luni, pe Mara și Cezara. Aveau un pic peste unitatea de un kilogram, dar mi le-a livrat sănătoase “tun” în pragul casei. Dacă voi fi tată a treia oară, e doar meritul meu genetic. Și meritul ei medical. Dacă n-ar fi măritată, i-aș da și ei numele “Morar”. Claudia e “necunoscuta” din familie. Pentru că minunile țin, în general, de “necunoscute”. Felul lui Dumnezeu de a rămâne anonim…??‍⚕️”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×