Cine sunt concurenţii din show-ul Îmi place dansul, de la Kanal D

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
01/09/2019, 18:45
Cine sunt concurenţii din show-ul Îmi place dansul, de la Kanal D
A început show-ul Îmi Place Dansul. Sursa foto: kanald.ro

Seara de sâmbătă a marcat debutul show-ului Îmi place dansul, producție cu care Kanal D și-a propus să cucerească audiențele în această toamnă. În prima ediție, telespectatorii i-au putut cunoaște pe cei 11 concurenți care se vor duela în ringul de dans pentru a pleca acasă cu marele premiu în valoare de 100.000 de lei.

Cine sunt cei 11 concurenți ai show-ului Îmi place dansul

Cinci fete și șase băieți vor face spectacol pe micile ecrane, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 20:00, în cadrul show-ului jurizat de Beatrice Rancea, Emil Rengle, Cocuța și CRBL. Vă prezentăm, mai jos, concurentii, stilurile lor de dans preferate, dar și mesajele pe care le au aceștia pentru cei din fața micilor ecrane.

Ștefan

stefan
Ștefan

În vârstă de 28 de ani, vine din Chișinău, Republica Moldova, și este atât dansator, cât și actor. Tânărul mărturisește că stilul de dans preferat și care îi pune în valoare calitățile artistice este dansul sportiv. „Participarea la acest show îmi va oferi ocazia de a contribui la motivarea şi trezirea societăţii pentru a ajuta cu toții la îmbunătăţirea ei”, a dezvăluit Ștefan.

Sorana

sorana
Sorana

Este mezina acestui show, în vârstă de 14 ani, și vine din Târgu Jiu, județul Gorj. Concurenta spune despre ea ca preferă stilurile de dans contemportan, dancehall și street dance. „Vreau să fiu un model pentru ceilalţi. Îmi doresc să arăt cât de mult te poate ajuta dânsul să treci peste cele mai mari frici!”.

Roberto

roberto
Roberto

În vârstă de 28 de ani, este din București și profesează ca dansator și coregraf. Spune despre el că preferă stilul de dans hip-hop comercial. „Vreau să-mi pun amprenta pe generaţiile care vin, să ajut la creşterea comunităţilor de profil din România şi să-i încurajez să aleagă dânsul fără teamă!”.

Loredana

loredana
Loredana

Are 21 de ani, este din Brăila și profesează ca instructor de dans. Tânăra afirmă că dansul sportiv este cel care ar putea să o pună în valoare în cadrul competiției „Îmi place dânsul”. „Cred cu tărie în visul meu, indiferent de piedici. Şi ştiu că succesul nu vine peste noapte… ci trebuie să munceşti mult pentru a-l dobândi!”.

Louis

louis
Louis

Are 21 de ani și este din București. Instructor de dans și student, băiatul este specializat în street dance. „Pentru mine dansul înseamnă tot! Mă împlineşte, mă face fericit, mă ajută să mă descopăr şi să-mi exprim liber sentimentele!”.

George

george
George

Are 21 de ani, vine din Ploiești și profesează că dansator. Concurentul vrea să cucerească scena de la „Îmi place dansul” cu unul dintre stilurile lui de dans preferate, cabaret. „Visul meu este să îmi pot crea un viitor bazat exclusiv pe dans şi să-i fac mândri de mine pe cei care m-au susţinut necondiţionat! ”.

Sabin

sabin
Sabin

Are 20 de ani, vine din Dorohoi, județul Botoșani și profesează ca lucrător comercial. Concurentul își dorește să îi surprindă pe jurații de la „Îmi place dansul”, dar și pe telespectatori, cu unul dintre stilurile lui de dans preferate, jazz funk. „Vreau să devin un dansator profesionist, să mă întreţîn singur şi să-i motivez pe cei care se regăsesc în povestea mea de viaţă”.

Cesima

cesima
Cesima

În vârstă de 18 ani, vine din Ploiești și este, bineînțeles, dansatoare. Tânăra susține că dansul contemporan o pune în valoare cel mai bine pe scenă. „De multe ori dansul apare inevitabil în viaţa unui om, dar eu m-am născut pentru asta!”.

Anamaria

anamaria
Anamaria

Are 20 de ani, vine din Constanta și profesează ca instructor de dans. Concurenta spune despre ea că dintre toate stilurile de dans, cel pe care îl prefera și stăpânește cel mai bine este dancehall. „Sunt instructor de dans, iar de fiecare dată când îmi privesc elevii în ochi mă conving şi mai mult că dansul reprezintă tot universul meu!”.

Andrei

andrei
Andrei

Are 27 de ani, este din București și profesează ca hairstylist. Concurentul mărturisește că este pasionat de un stil de dans deloc comun, popping. „În acest show îmi doresc să pot exprima tot ceea ce simt. Vreau să evoluez, să experimentez şi să câştig!”.

Monica

monica
Monica

Are 18 ani și este din București. Concurenta, care profesează ca dansatoare, spune despre ea că adoră stilul de dans comercial, în detrimentul tuturor celorlalte. „În clasa a 5-a m-am înscris la un curs de street dance, iar de atunci inima mea a butut în ritmul muzicii!”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×