Cum arată Claudia Cardinale la 81 de ani! Cea mai frumoasă femeie din lume, de nerecunoscut

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Imagini de ultima ora
21/04/2019, 18:30
Cum arată Claudia Cardinale la 81 de ani! Cea mai frumoasă femeie din lume, de nerecunoscut GALERIE FOTO
Claudia Cardinale a implinit varsta de 81 de ani

Claudia Cardinale a fost considerată drept cea mai frumoasă femeie din lume.  Bărbații din toată lumea visau cu ochii deschiși la ea, iar femeile o admirau. Mai mult, umblă un zvon care spune că măsurile perfecțiunii 90-60-90 se pare că au fost stabilite după formele celebrei actrițe!

Claudia Cardinale a împlinit 81 de ani

Celebra actriță a împlinit pe data de 15 aprilie vârsta de 81 de ani. Claudia Cardinale a ales să îmbătrânească natural, fără să încerce să păcăleasă timpul cu vreo operație de înfrumusețare. ”Urăsc toate aceste lucruri”, a spus ea într-un interviu recent.

Aceasta a scris în autobiografia sa din 2005: ”La 20 de ani, am devenit protagonista unui basm, simbolul unei țări a cărei limbă abia o vorbeam”. Născută în La Goulette, aproape de Tunisia, pe 15 aprilie 1938, din părinți sicilieni, Cardinale, care știa să vorbească doar limba franceză, arabă și dialectul sicilian, a fost adoptata de cinematograful italian Federico Fellini, fermecat de frumusețea ei.

Claudia Cardinale, ajunsa la 81 de ani, a jucat in 175 de filme

Claudia Cardinale a iubit un singur bărbat

Vocea sa a trebuit să fie dublată în limba italiană, cel puțin pâna când a jucat în filmul de Oscar al lui Fellini  „8 1/2”, în care regizorul a insistat ca aceasta să vorbeasca în limba italiană. La viața ei, actrița a fost dorită de mulți șoferi, dar ea nu a iubit decât un singur bărbat, Pasquale Squitieri, care este tatăl fiicei sale, Claudia, și alături de care a lucrat la o serie de filme.

”Am hotărât că va fi al meu”. El avea mereu o mulțime de femei în jurul lui dar, într-o zi, am hotărât că el este singurul bărbat pentru mine și, după aceea, el a renunțat la toate în favoarea mea”.

Claudia Cardinale a avut o carierăfantastică, care s-a întins pe zeci de ani. A jucat în 175 de filme, pentru care a fost recompensată atât la Festvalul de la Veneția cât și de cel de la Berlin. Acum, fosta frumusețe Claudia Cardinale s-a retras la Paris pentru a duce o ”viață mai liniștită”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×