O actriţă celebră şi-a tăiat sânii pentru că erau prea mari şi nu îi mai suporta! Stupoare, însă! Cum arată la doi ani de la intervenţie

Raluca Ogaru   
în Femei frumoase
07/04/2018, 19:18
O actriţă celebră şi-a tăiat sânii pentru că erau prea mari şi nu îi mai suporta! Stupoare, însă! Cum arată la doi ani de la intervenţie GALERIE FOTO

Şi-a tăiat sânii la 17 ani, adică acum fiz doi ani, însă bustul ei pare la fel de mare ca înainte.  Ariel Winter, căci despre ea este vorba, a şocat în ultimele ei apariţii. Astăzi, sânii vedetei sunt la fel de mari, iar fanii nu pot decât să fie încântaţi de asta.

Deşi vedeta susţine că a trecut de la F la D, bustul lui Ariel este la fel de proeminent. De vină par să fie kilogramele pe care vedeta din ”Modern Family” le-a mai pus în ultima perioadă şi care par să se fi aşezat inclusiv pe sâni.

Aveam marimea 32 F, dar erau prea mari pentru mine. Medicul mi-a spus ca nu ar trebui sa aiba dimensiunea mai mare de D, iar eu am fost de acord. In acelasi timp, a zis ca nici mai mici de C n-ar trebui sa fie si am fost de acord cu el. Si motivul pentru care am fost de acord este ca mereu am fost o tanara cu forme. Mereu. Si imi place sa fiu asa. Nu vreau sa par din nou disproportionata. Am un posterior mare si imi place asta. Nu vreau sa am posterior mare si sani mici”, spunea Ariel Winter in Glamour, atunci când şi-a făcut operaţia de micşorare a bustului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×