E una din cele mai frumoase femei de la Hollywood, dar a lăsat filmele și a ales o carieră în armată

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
15/03/2019, 13:41
E una din cele mai frumoase femei de la Hollywood, dar a lăsat filmele și a ales o carieră în armată GALERIE FOTO
Decizia surprinzătoare luată de celebra actriță

Una dintre cele mai frumoase și talentate femei de la Hollywood a luat o decizie surpinzătoare. S-a decis să abandoneze lumea filmului pentru a urma o carieră la care nu te-ai aștepta niciodată. A intrat în armată.

Cine este actrița care părăsește Hollywood-ul pentru o carieră militară

Este vorba despre Carly Schroeder, cunoscută pentru rolul principal din serialul de comedie „Lizzie Mcguire”, difuzat la începutul anilor 2000. De asemenea este considerată una dintre cele mai frumoase actrițe din Cetatea Filmului, iar acum vine cu o decizie care va șoca fanii din întraga lume.

Carly s-a înrolat în armată, fiind mai hotărâtă ca niciodată să renunțe la actorie pentru a îmbrățișa o carieră militară.  Într-un interviu acordat recent, cunoscuta actriță a mărturisit motivele care au determinat-o să ia o astfel de decizie.

Actrița din sitcomul Lizzie Mcguire s-a înrolat în armată
Actrița din sitcomul Lizzie Mcguire s-a înrolat în armată

Actrița din sitcomul „Lizzie Mcguire” s-a înrolat în armată

Mă tot gândesc la acest lucru de mai multă vreme, este o decizie grea și extrem de importantă, dar familia mi-a fost alături. Mă bucur că părinții și frățiorul mai mic mă sprijină în acest pas nou pentru cariera mea” , a spus Carly Schroeder, adăugând că tatăl și fratele său au urmat de asemenea o carieră militară.

Protagonista din sitcomul „Lizzie Mcguire” a mai spus că oportunitatea de a lucra alături de veterani ai armatei a cântărit decisiv la luarea deciziei, actrița fiind de asemenea extrem de încântată că poate să aducă o contribuție importantă la lupta împotriva traficului de persoane. A anunțat totodată că se va implica activ în susținerea victimelor unor astfel de abuzuri, pledând în favoarea acestora.

„Sunt extrem de emoționată. Am decis să mă înrolez în armata Statelor Unite și mă bucur că am fost acceptată. Traficul de persoane este un fenomen cu care țara noastră se confruntă din ce în ce mai des. Sunt fericită că îmi pot servi țara și să ajut victimele acestor abuzuri” , a mai spus Carly Schroeder.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×