Nepoata unui actor celebru a murit într-un accident aviatic din Etiopia. Starul de la Hollywood încearcă să boicoteze acum compania Boeing

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
14/03/2019, 12:56
Nepoata unui actor celebru a murit într-un accident aviatic din Etiopia. Starul de la Hollywood încearcă să boicoteze acum compania Boeing GALERIE FOTO
Nepoata lui Ralph Nader a murit într-un accident aviatic

Nepoata lui Ralph Nader s-a aflat printre victimele din accidentul aviatic din Etiopia de săptămâna trecută. Membrii familiei fetei, pe nume Samya Stumo, de doar 24 de ani, sunt sfâșiați de durere. Aceasta a terminat studiile la Mount Everett Regional School, în 2010 și a urmat cursuri la Universitatea Massachusetts Amherst, iar mai apoi și-a găsit un job la ThinkeWell, o organizație globală pentru sănătate.

Nepoata lui Ralph Nader a murit în accidentul aviatic din Etiopia

„Ce zi tragică! Accidentul aviatic din Etiopia a luat-o dintre noi pe Samya, una din membrii de la ThinkWell. Ea era foarte entuziasmată în privința muncii sale, dar și în privința vieții în general. Ca tată, nu-mi pot imagina șocul pe care l-a produs această veste familiei ei. Trimit condoleanțe celor care au luat parte la teribilul accident”, a fost mesajul unuia dintre colegii săi.

Danielle Moore, altă tânără de 24 de ani care a murit în accident a lăsat un mesaj sfâșietor chiar cu două zile înainte de tragedie. Aceasta se îndrepta înspre Kenya, la conferința ONU. „Sunt extrem de fericită să vă spun că am fost selectată și sunt în prezent în drum către reuniunea pe teme de mediu a ONU, în Nairobi, în Kenya. Abia aștept să vă spun ce am învăţat acolo”, a scris Danielle Moore pe rețeaua de socializare.

Nepoata lui Ralph Nader a murit în accidentul aviatic din Etiopia
Nepoata lui Ralph Nader a murit în accidentul aviatic din Etiopia

Accident aviatic Etiopia

Prăbușirea avionului în cauză a făcut o gaură adâncă de nu mai puțin de 10 metri și lată de 50. Aeronava s-a rupt în bucăți, iar fragmente din acesta s-au împrăștiat pe 10.000 de metri pătrați. „Mohammed Nur Mohammed (pilotul – n.r.) era angajat al Ethiopian Airlines. Avea peste 200 de ore de zbor. După ce am primit avionul, am făcut prima verificare tehnică pe 4 februarie 2019. Era un avion nou şi curat”, a declarat directorul de la Ethiopian Airlines, Tewolde Gebremariam.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×