Accident deosebit de grav lângă Timișoara. O persoană a murit și alte cinci sunt rănite

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
12/03/2019, 18:59
Accident deosebit de grav lângă Timișoara. O persoană a murit și alte cinci sunt rănite GALERIE FOTO
Accident deosebit de grav lângă Timișoara

Un accident deosebit de grav s-a produs, marți seara, în apropiere de Timișoara. O persoană a murit și alte cinci sunt rănite, după ce un autocar cu pasageri și un autoturism s-au ciocnit pe DN 68A.

Accident deosebit de grav lângă Timișoara

„Accidentul s-a produs luni seara pe DN 68A, în județul Timiș. TM/ Sudriaș/ DN 68A – accident rutier în care au fost implicate un autocar cu pasageri și un autoturism. Din primele informații este vorba despre cel puțin 5 victime.

La fata locului sunt mobilizate 4 ambulanțe SMURD și SAJ, o ambulanță pentru victime multiple și o autospecială complexă de stingere și descarcerare. A fost prealertat și elicopterul SMURD”, a anunțat Inspectoratul General pentru Situații de Urgență imediat după producerea accidentului.

Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul s-a rupt în două
Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul s-a rupt în două

O persoană a murit și alte cinci sunt rănite

După ce s-a făcut evaluarea la fața locului, echipajele de intervenție au constatat că una dintre persoanele implicate în accident a murit. Dintre cele cinci persoane care au fost rănite, doar una a avut nevoie de transport la spital.

Impactul dintre autoturism și autocarul cu pasageri a fost atât de puternic încât autoturismul a fost pur și simplu rupt în două.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×