Cum arată Brianna Caradja la 55 de ani, după ce s-a retras din viața publică. Iată cum arată acum

Sandra Popescu    Nicoleta C   
în Stiri mondene
17/08/2018, 13:44
Cum arată Brianna Caradja la 55 de ani, după ce s-a retras din viața publică. Iată cum arată acum GALERIE FOTO
Brianna Caradja este total schimbată, are 55 de ani azi și rar mai e văzută în public

Brianna Caradja arată total schimbată la 55 de ani la o lungă perioadă după ce s-a retras din viața publică. Chiar dacă a trecut prin greutăți legate de viața sentimentală, Brianna a rămas aceeași persoană pozitivă. Ea a ieșit din lumea mondenă, publică, în urmă cu câțiva ani, după scandalul mediatic legat de divorțul acesteia de ultimul soț. Ultima prințesă de la noi a fost căsătorită de trei ori, dar toate mariajele sale au luat sfârșit.

Brianna Caradja, ultima prințesă de la noi, s-a retras din viața publică. Cum arată acum
Cunoscută și sub numele de Caratzasi Karatzas, familia este una nobilă de origine greco-bizantină.

Brianna Caradja, la 55 de ani, după ce s-a retras din viața publică

Tatal copiilor ei, adică primul soț, Bruce Johnson, l-a cunoscut prin niște prieteni comuni. Înainte de a avea  copii, Maximilian și Constantin, aceștia au avut împreună o firmă, pe care o considerau ”bebelușul lor”. ”Firma aia a fost primul nostru bebeluș”, a zis chiar Brianna. Cei doi s-au căsătorit civil în 88. După ce s-a sârșit relația lor, moștenitoarea familiei Caradja a avut o scurtă relație cu Irinel Columbeanu. Vreme de șase-opt luni cei doi au împărțit multe, iar Irinel Columbeanu părea că o mulțumește pe prințesă, aceasta precizând la vremea respectivă că este un bărbat potent, care i-a adus un Mercedes la poartă, dar pe care l-a refuzat, neavând permis de conducere.

Brianna Caradja, ultima prințesă de la noi, s-a retras din viața publică. Cum arată acum
Prințesa Brianna a susținut că averea ei se ridică la aproape 10 milioane de euro, de aceea mereu a spus că dr consideră o prințesă bogată.

Istoria amoroasă a acesteia nu se încheie însă la Irinel Columbeanu, ci continuă cu fiul lui Zoe Petre, mai apoi, în 2006, o relație cu multe semne de întrebare cu un avocat, pe nume Perry Zizzi. În timpul căsniciei acestuia cu prințesa Bianna, avocatul și iubitul secret al acestuia ar fi adoptat doi copii gemeni. Prințesa a fost anunțată ulterior că a devenit mama a doi gemeni, Lucrezia și Orazio. Copiii poartă numele de Caradja, de aceea Biranna susține că planul lui Perry Zizzi și al iubitului său a foar ca ce doi copii să devină ulterior moștenitori la averea acesteia.

CITEȘTE ȘI:

Mihaela Borcea, transformare incredibilă! Cum arată acum

O mai ţineţi minte pe Carmen Trandafir? N-o să vă vină să credeţi cum arată acum!

Brianna Caradja, în prezent

Prințesa Brianna a susținut că averea ei se ridică la aproape 10 milioane de euro, de aceea mereu a spus că este o prințesă bogată. În prezent, aceasta locuiește acum în Capitală, într-o vilă din centrul orașului. Prințesa, după cum vrea să încurajeze respectarea mediului, dă un exemplu populației și circulă mereu cu bicileta. De altfel, ultimele sale apariții au fost în cadrul unor proteste pentru protejarea mediului, fiind o susținătoare convinsă.

Prințesa Brianna a susținut că averea ei se ridică la aproape 10 milioane de euro, de aceea mereu a spus că dr consideră o prințesă bogată.
Brianna Caradja a participat la cea de-a zecea zi de proteste in Piata Universitatii din Bucuresti.

Cine a fost familia Caradja?

Cunoscută și sub numele de Caratzasi Karatzas, familia este una nobilă de origine greco-bizantină. Membrii au ocupat de-a lungul timpului importante funcții în cadrul Imperiului Otoman. Aceștia s-au stabilit în Principatele Dunărene, la sfârșitul secolului al XVI-lea, unde au avut reprezentanți pe tronul Munteniei. Acum, descendenții familiei sunt împărțiți în Germania și România.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×