O mai ţineţi minte pe Carmen Trandafir? N-o să vă vină să credeţi cum arată acum!

Raluca Ogaru   
în Reality show
27/10/2018, 13:44
O mai ţineţi minte pe Carmen Trandafir? N-o să vă vină să credeţi cum arată acum! GALERIE FOTO

Artista Carmen Trandafir este căsătorită cu binecunoscutul prezentator sportiv Emil Grădinescu şi au împreună o fetiţă, pe nume Ana.  Cântăreaţa a preferat să se ocupe îndeaproape de creşterea micuţei, aşa că evită să apară prea des la TV.

“Nu voit m-am retras, dar lucrez intr-un circuit inchis. Am inregistrat chiar si melodii noi, dar avand acest handicap, ca nu am unde sa ma promovez, nici la TV, nici la radio, lumea nu stie nimic de mine.Mi-am cam luat gandul ca voi ajunge vreodata pe radio. Eu nu mai sunt noua si nici nu pot sa ma reinventez. Ce sa fac, sa tai din nume? Bine, ma numesc doar “Carmen”, sa lucrez si la imagine? Pot sa fac si asta, dar ca sa fac lucruri foarte facile, muzica vorbind, mi-e mai greu. ”, a marturisit cu tristete cantareata.

O mai ţineţi minte pe Carmen Trandafir?

Artista a marturisit ca e invitata la evenimente private si acolo canta, dar pe scenele mari nu a mai ajuns decat foarte rar, si atunci invitata sa cante cate o melodie, eventual cu cate o formatie.

La vârsta de 43 de ani, Carmen Trandafir arată în continuare la fel de bine. Cântăreţa pare că nu a îmbătrânit deloc, cu toate că susţine că nu respectă un regim special.
În 1993, Carmen Trandafir lansa pe piaţa muzicală, în colaborare cu casa de discuri ”Electrecord”, un material discografic intitulat ”Micul Meu Univers” (compozitor George Natsis), urmat, în 1996, de un ”Best of”, intitulat ”Vino iubire, nu mă ocoli”. Carmen a fost eleva regretatei Mihaela Runceanu, la Şcoala Populară de arte.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×