Cum arăta Andreea Marin în perioada în care era soția lui Ștefan Bănică Jr. Foto

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
13/05/2020, 23:01
Cum arăta Andreea Marin în perioada în care era soția lui Ștefan Bănică Jr. Foto
Cum arăta Andreea Marin în perioada în care era soția lui Ștefan Bănică Jr. Sursa foto: Instagram.com

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au împărțit bune și rele timp de aproape un deceniu, dar drumurile lor s-au separat, în ciuda faptului că în timpul căsniciei a apărut o fetiță care poartă numele Ana Violeta. La 32 de ani, vârsta pe care o avea când și-a legat destinul cu renumitul artist, fosta prezentatoare de televiziune era la fel de frumoasă și veselă ca acum.

Cum arăta fosta gazda a emisiunii „Surprize, surprize” Andreea Marin când era căsătorită cu Ștefan Bănică Jr.

Fosta prezentatoare de la TVR Andreea Marin s-a căsătorit pentru a doua oară la vârstă de 32 de ani, alesul inimii sale fiind nimeni altul decât Ștefan Bănică Jr. În timpul căsniciei care a avut loc între anii 2006 -2013 frumoasa brunetă era zâmbitoare, veselă și mereu cu o vorbă bună de spus, potrivit cancan.ro.

Andreea Marin avea pe vremea când era soția actorului din „Liceenii” o inocență a copilăriei pe care nu a pierdut-o nici după ce a devenit mamă. În primul pictorial în care a apărut alături de micuța Violeta, în vârstă de doar câteva luni, „Zâna Surprizelor” și artistul păreau cel mai fericit cuplu.

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. pe vremea când erau împreună
Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. pe vremea când erau împreună. Sursa foto: qmagazine.ro

Care este motivul pentru care prezentatoarea și cântărețul au divorțat

Andreea Marin și cel de-al doilea soț, Ștefan Bănică Jr., și-au trăit relația de iubire discret, departe de ochii lumii. Separarea cuplului s-a petrecut la fel, fără surle și trâmbițe, vedeta precizând că va păstra o relație amiabilă cu artistul de dragul fetiței pe care o au împreună.

În urmă cu 7 ani când se pronunța divorțul presa specula că infidelitatea a fost motivul pentru care cei doi au luat decizia de a merge pe drumuri separate, însă „Zâna Surprizelor” a mărturisit că înșelatul nu este un motiv de ajuns.

Andreea Marin a lăsat să se înțeleagă că relația lor de dragoste nu mai era pe roze de ceva vreme, precizând că între ea și Ștefan Bănică Jr. au avut loc lucruri mult mai grave peste care nu poate trece cu vederea.

„Infidelitatea nu e un motiv suficient pentru un divorţ. Sunt alte lucruri mult mai grave: agresivitatea în viaţa de cuplu, răspunsul violent, reacţii necontrolate în faţa copilului, astea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar mai ales pentru că ai un omuleţ alături.

Nu aş putea suporta ca fiicei mele să îi arunce cineva o palmă, cu sau fără motiv. Mi-aş reproşa ca părinte că am suportat la rândul meu. 

Nu aș fi luat decizia de a divorța doar pe motiv de infidelitate. Pentru violența domestică nu există scuze. Nu s-a întâmplat doar o dată. La orice vârstă poți să îți refaci viața”, mărturisea fosta prezentatoare de televiziune în anul 2013, relatează gandul.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×