Ștefan Bănică Jr., dedicat creșterii lui Alexandru de când și-a anulat concertele: „Nu s-a întâmplat nici cu Ștefan, nici cu Violeta”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
13/05/2020, 17:21
Ștefan Bănică Jr., dedicat creșterii lui Alexandru de când și-a anulat concertele: „Nu s-a întâmplat nici cu Ștefan, nici cu Violeta”
Ștefan Bănică Jr., dedicat creșterii lui Alexandru de când și-a anulat concertele: „Nu s-a întâmplat nici cu Ștefan, nici cu Violeta”. Sursa foto: Instagram.com

Cunoscutul artist Ștefan Bănică Jr. este tatăl a trei copii frumoși, mărturisind că în ultima perioadă a petrecut foarte mult timp alături de fiul său și al Laviniei Pîrva, Alexandru. Cântărețul a declarat că acest lucru nu s-a întâmplat înainte cu Ștefan sau Violeta, acum având timp din cauza faptului că și-a anulat concertele din cauza pandemiei.

Muzicianul Ștefan Bănică Jr. se bucură de izolare alături de copiii săi

Îndrăgitul cântăreț încearcă să vadă partea plină a paharului de când se află în izolare, în ciuda faptului că și-a anulat toate concertele și spectacolele din cauza virusului care a afectat întregul mapamond.

Ștefan Bănică Jr. a mărturisit că în ultimele 2 luni a stat foarte mult alături de fiul său Alexandru, lucru care nu s-a întâmplat cu ceilalți doi copii, Radu și Violeta, fiind foarte mult timp plecat de acasă.

„Cel mai important lucru este că am stat cu băiețelul meu cel mic, care împlinește un an. Am stat două luni, ceea ce nu s-a întâmplat nici cu Ștefan, nici cu Violeta. Asta e partea cea mai bună”, a declarat cântărețul în emisiunea Xtra Night Show, relatează click.ro.

Ștefan Bănică Jr. nu a uitat nici de ceilalți doi copii: Radu și Violeta

Renumitul actor din „Liceenii” nu a uitat perioada aceasta nici de fiica sa Violeta pe care a vizitat-o destul de des, mai ales că mama sa, Andreea Marin, a fost ocupată cu campaniile umanitare prin care ajută oamenii din țara noastră.

Ștefan Bănică Jr. și-a completat frecvent declarația pe proprie răspundere pentru a ajunge la locuința fostei soții de unde a luat-o pe fetița sa Ana Violeta (13 ani). Așa se face că perioada aceasta artistul și-a împărțit timpul între cei 3 copii pe care îi are din 3 relații diferite.

„Mama Violetei este plecată prin campanii ca să ajute oamenii. Este normal să o văd. Legal, am o hârtie, mă duc, o iau, o aduc înapoi”, a mai spus cântărețul, potrivit sursei menționate anterior.

Cât despre băiatul pe care artistul îl are din prima căsnicie, Radu, acesta se înțelege de minune cu celebrul său tată și a ajuns să îi calce pe urme în privința actoriei. Radu Ștefan a împlinit în luna februarie 18 ani fiind foarte apropiat de tatăl său.

Astăzi, miercuri, 13 mai, băiețelul lui Ștefan Bănică Jr. și al soției sale, Lavinia Pîrva, împlinește frumoasa vârstă de un anișor, ocazie cu care mama sa a postat un mesaj emoționant pe una dintre paginile sale de socializare. Pe de altă parte cântărețul a postat un mesaj simplu „happy today”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×