Ștefan Bănică revine pe micul ecran, tot la Antena 1! Va fi jurat în noul sezon al emisiunii Next Star

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
17/02/2020, 14:24
Ștefan Bănică revine pe micul ecran, tot la Antena 1! Va fi jurat în noul sezon al emisiunii Next Star
Ștefan Bănică se întoarce pe micul ecran. Va face parte din echipa juriului Next Star. Sursa foto: hepta.ro

Ștefan Bănică nu a putut sta prea mult departe de televiziune după ce mai-marii Antenei 1 au anunțat că nu vor mai produce un nou sezon al emisiunii X Factor, la care artistul a luat parte ca jurat, alături de Delia, Horia Brenciu și Carla’s Dreams. Ei bine, îndrăgitul interpret de muzică rock’n’roll va apărea din nou pe micul ecran începând cu primăvara lui 2020. Și tot la postul trustului Intact, unde a putut fi urmărit în ultimii ani.

Ștefan Bănică se alătură juriului Next Star

Mai concret, acesta a fost convins să se alăture echipei Next Star, astfel că va porni în căutarea celor mai talentați copii din întreaga țară, alături de Loredana Groza, cooptată la rândul său în proiectul cu care Antena 1 și-a propus să cucerească din nou audiențele și, bineînțeles, Dorian Popa, nelipsit de la masa juriului încă din anul 2016.

Anunțul a fost făcut chiar de gazda emisiunii, Dan Negru, într-un interviu acordat pentru click.ro. „Loredana şi Ştefan vor da mai multă valoare programului Next Star, singurul kids-show tv din România”, a declarat carismaticul prezentator TV.

Ștefan Bănică și Loredana Groza, noi concerte de senzație în București

Până când va reveni pe micul ecran, Ștefan Bănică își așteaptă fanii și, mai ales, fanele la un nou concert incendiar. Doamnele și domnișoarele sunt invitate să petreacă o seară de neuitat, alături de cele mai frumoase melodii de dragoste ale sale, interpretate într-o manieră acustică, pentru al zecelea an consecutiv.

Mult-așteptatul eveniment, intitulat sugestiv „Te Iubesc, Femeie!”, va avea loc pe 5 martie, la Circul Metropolitan București, cu începere de la orele 19:30.  La ceas aniversar, îndrăgitul artist a pregătit un show de neuitat, din care nu vor lipsi cântecele sale arhicunoscute, compoziții noi, dar și invitați speciali.

Nici Loredana Groza nu face notă discordantă când vine vorba despre concerte de anvergură. Fosta antrenoare de la Vocea României va susține un show de neuitat la Sala Palatului din Capitală, pe data de 11 aprilie.

În show-ul intitulat sugestiv „Agurida 20”, Lori își aniversează prietenii și colegii de trupă, alături de care a cântat pe cele mai importante scene ale României. Pe lângă melodiile pe care știm că le îndrăgiți, veți avea parte de „un concept vizionar, unitar, memorabil”, promit organizatorii evenimentului.

LOREDANA interpretează un personaj carismatic, o divă enigmatică, într-un concert/musical postmodern, călătorind prin timp și spațiu, prin genuri muzicale diverse, interpretând cântece nemuritoare într-o manieră personală.

Petrecerea AGURIDA 20 se va proiecta intr-o lume suprarealista,într-un un etno rave rock party – un festival al luminilor, o celebrare a ciclului vieții, si un drum pe cărările imaginației şi ale dragostei”, mai anunță aceștia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×