Zi tristă pentru Andreea Marin: „S-a oprit pe pământ, ca să devină înger în cer”

Dan Suta   
în Stiri mondene
11/05/2020, 09:29
Zi tristă pentru Andreea Marin: „S-a oprit pe pământ, ca să devină înger în cer”
Andreea Marin a scris un mesaj pe Instagram despre mama ei, decedată în 1984. Sursa foto: Instagram

Andreea Marin își amintește în fiecare an, pe 11 mai, de cea mai dragă ființă din viața ei, mama, cea care i-a dat viață.

Andreea Marin, mesaj în amintirea mamei sale, stinsă din viață în 1984

Prezentatoarea de televiziune a pierdut-o când era o copilă. Mama Andreei s-a stins din viață la vârsta de 36 de ani, iar astăzi ar fi avut 69 și s-ar fi bucurat cu siguranță de nepoțica ei, Violeta, dar și de fata ei.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Ambasadoarea UNICEF în România a postat un mesaj emoționant pe contul ei de Instagram în memoria mamei sale, mesaj care a ajuns la inimile tuturor și i-a făcut pe foarte mulți fani să lăcrimeze.

„Ar fi fost o bunică încărunțită împlinind 69 de ani azi, cu riduri împodobindu-i chipul blând și frumos, dacă nu s-ar fi stins în brațele mele la doar 36. Acolo s-a oprit pe pământ, ca să devină înger în cer. Mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit, mamă, sper ca îmi auzi nu doar glasul, ci și fiecare bătaie de inimă…”, a scris Andreea Marin pe rețeaua de socializare.

Violeta Marin a murit într-un accident rutier

Pe mama Andreei o chema Violeta, acesta fiind și numele pe care vedeta l-a ales pentru fata pe care o are cu Ștefan Bănică Junior.

Violeta Marin a murit într-un cumplit accident rutier în anul 1984, pe drumul de întoarcere de la mare, unde familia fusese în vacanță.

Fosta realizatoare a emisiunii „Surprize, surprize” a povestit de mai multe ori de-a lungul anilor cum s-a petrecut tragedia. Mama ei se afla în mașină pe scaunul din dreapta, iar la impactul cu un alt autoturism a sărit să îi protejeze pe cei dragi, dându-și astfel viața.

Andreea a povestit în multe interviuri, cu lacrimi în ochi, că mama ei i-a salvat viața în acel accident și va rămâne tot timpul cea mai mare eroină pe care a cunoscut-o și o va cunoaște vreodată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×