Cum arăta Andreea Esca înainte să lucreze la Pro TV. Prezentatoarea știrilor s-a schimbat radical de atunci

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
04/05/2019, 18:03
Cum arăta Andreea Esca înainte să lucreze la Pro TV. Prezentatoarea știrilor s-a schimbat radical de atunci GALERIE FOTO
Cum arăta Andreea Esca înainte să lucreze la Pro TV Sursă foto: hepta.ro

Andreea Esca, cunoscuta prezentatoare de știri și emblema postului Pro TV, s-a dedicat în totalitate meseriei sale de parcă nu ne-am putea-o imagina și privi în niciun alt context, decât la pupitrul știrilor. (Vezi mai multe imagini cu Andreea Esca tânără în GALERIA FOTO)

Cum arăta Andreea Esca înainte să lucreze la Pro TV

Cu un bagaj de 27 de ani de experiență, Andreea a făcut istorie nu numai cu tunsoarea sa, care este neschimbată încă de când a apărut prima dată pe ecrane, ci și cu salutul rămas celebru: „Bună seara România, Bună seara București, Pro TV te salută”. Jurnalista și-a început cariera la SOTI , la începutul anilor ’90 și a urmat programe de pregătire profesională la: Centrul pentru Jurnalism Intependenti(Praga), CNN Atlanta(SUA) și în Atena, Grecia(1994). Despre debutul său în lumina reflectoarelor a vorbit de munte ori cu nostalgie și zâmbet pe față.

Era undeva prin ianuarie, 1992, când, împinsă de la spate de un prieten, s-a prezentat la interviul pentru postul de prezentator de știri al postului SOTI. Fără experiență în domeniu, Andreea s-a descurcat bine, astfel că din următoarea zi a fost desemnată să prezinte știrile pentru această televiziune.

Cum arăta Andreea Esca înainte să lucreze la Pro TV. Prezentatoarea știrilor s-a schimbat radical de atunci
Prezentatoarea știrilor s-a schimbat radical de atunci
Sursă foto: protv.ro

Povestea începutului emblemei postului Pro TV

„Când eram în anul întâi, un coleg din liceu mi-a zis că se face o televiziune particulară și se caută reporteri. Așa am ajuns la Soti. Vartan Arachelian făcea interviurile cu jurnaliștii. Îmi era frică, mi se părea sever și foarte serios. Mi-a zis să merg să dau o probă în camera de alături. Acolo mi-au dat un ziar, m-au pus la o masă și mi-au zis: citește! Am citit ca la serbare.

Cum arăta Andreea Esca înainte să lucreze la Pro TV. Prezentatoarea știrilor s-a schimbat radical de atunci
Esca are un bagaj de experiență de 27 de ani
Sursă foto: protv.ro

Când am ieșit, era Marilena Rotaru pe hol, ea era producătoarea din seara aceea. M-a întrebat: tu ai fost acum înăuntru și ai dat probă? Poți să rămâi diseară să ne prezinți și nouă știrile? Și așa am început. Eu eram venită de acasă, cu un pulover de la mama, pe gât, cu părul lung, nu mă coafam, nu mă fardam. Așa am intrat și am prezentat știrile prima dată în viață”, a povestit Andreea Esca.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×