Lovitură dură pentru Andreea Esca și soțul ei! Au pierdut definitiv un proces cu Poliția

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
05/03/2019, 22:37
Lovitură dură pentru Andreea Esca și soțul ei! Au pierdut definitiv un proces cu Poliția GALERIE FOTO
Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram, proces pierdut cu Poliția!

Lovitură dură pentru Andreea Esca și Alexandre Eram! Cunoscuta prezentatoare de știri deține alături de soțul ei mai multe magazine care comercializează produse cosmetice prin intermediul firmei „Sonya Mod SA. Alexandre Eram este administratorul, iar jurnalista se ocupă strict cu promovarea produselor respective. Din nefericire, firma lor a pierdut definitiv procesul cu Poliția, după ce apelul lor a fost respins.

Andreea Esca și Alexandre Eram, proces pierdut cu poliția

Veste teribilă pentru Andreea Esca și soțul său! Firma celor doi care se ocupă cu comercializarea produselor cosmetice profesionale a pierdut procesul cu Poliția. Afacerea derulează cu ajutorul firmei „Sonya Mod SA” și  a figurat ca apelant în procesul cu Direcția Generală de Poliție a Municipiului București-Secția 15. Anularea procesului verbal de contravenție a fost obiectul propus. Firma Andreei Esca și a lui Alexandre Eram se judecă la Tribunalul București din data de 28 august 2018.

Termenul prim al apelului a fost programat pe data de 15 noiembrie a anului precedent, dar judecătorii au l-au amânat până pe 17 ianuarie 2019. “Respinge apelul ca nefondat. Definitivă”, conform deciziei negative firmei Andreei Esca și lui Alexandre Eram, potrivit WOWBIZ.RO.

Esca și Eram, proces pierdut cu firma de cosmetice
Esca și Eram, proces pierdut cu firma de cosmetice

Adreea Esca, detalii despre relația cu soțul ei

Prezentatoarea de știri a povestit în detaliu despre cum a reușit să-i intră în grații lui Alexandre Eram. „Prima dată l-am văzut la o petrecere, la un restaurant pe malul lacului. L-am văzut printre oameni şi mi-a plăcut foarte mult. L-am văzut aşa de frumos şi am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soţie a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentaţia noastră la Pro Tv pe vremea aceea şi mi-a zis: ştiu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ţi-l prezint? Îl cheamă Alexandru.

Da, îi zic. L-a chemat şi am început să vorbim. Mi-a spus că e francez. El era directorul fabricii. Lucra acolo pentru că tatăl lui îl cunoştea pe omul care avea această fabrică….I-am zis Laviniei ca data viitoare când se duce la fabrică, să îmi spună şi mie, că trebuie să merg neapărat. M-am dus la fabrică, m-am prefăcut interesată de tot ce e acolo, dar el nu m-a sunat. Ne-am mai dus o dată, tot degeaba… Apoi am auzit că pleacă în vacanţă şi am înţeles că era într-o relaţie. Am văzut că nu reacţionează în niciun fel, dar eu am mai încercat. Trecuse vara, eu mă mutasem într-o casă nouă şi zic: taci că îl sun acum şi îi spun că îmi trebuie uşă, că aveau şi uşi la fabrica aceea.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×