Cum arată Adriana, iubita mult mai tânără a lui Mădălin Voicu. FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
03/05/2019, 14:35
Cum arată Adriana, iubita mult mai tânără a lui Mădălin Voicu. FOTO GALERIE FOTO
Mădălin Voicu are o iubită pe nume Adriana

După divorțul de pictorița Carmen Olteanu, care a avut loc în anul 2017, Mădălin Voicu și-a găsit relativ repede fericirea în brațele unei alte femei, pe nume Adriana. Fostul politician PSD în vârstă de 66 de ani se declară fericit alături de iubita în vârstă de 44 de ani. Cei doi nu au nicio problemă să se afișeze în public, odată ce și-au asumat relația.

Mădălin Voicu a cunoscut-o pe Adriana după divorțul de Carmen Olteanu

Divorțul de Carmen i-a creat mari probleme lui Mădălin Voicu, pentru că foștii soți au bătătorit drumurile la judecătorie în procesul de partaj și de custodie a copiilor. Cei doi au împreună doi băieți, iar Carmen a mărturisit în februarie anul ăsta, într-un interviu pentru ziarul Click, faptul că nu a plecat de acasă cu doi copii în brațe pentru că îi era bine.

Mădălin a avut trei neveste până la Carmen, însă despărțirea de cea din urmă s-a lăsat cu acuzații ceva mai grave: ”S-a dat o decizie, iar pensia alimentară a fost stabilită pentru un singur copil, nu pentru amândoi. În plus, nu s-au luat în calcul toate veniturile lui, ci doar cele declarate de el, însă eu nu am o problemă cu această situaţie”, a spus pictorița pentru Click!.

Mădălin Voicu nu o ascunde pe Adriana. Foto: click.ro

Mădălin și Adriana, atracție la prima vedere

Conflictul dintre Carmen și dirijor s-a stins în timp. Mădălin a povestit în 2017, într-o emisiune la Antena Stars, cum a cunoscut-o pe Adriana, actuala parteneră, cea care l-a făcut să treacă peste problemele cu fosta soție. Primul sărut dintre cei doi s-a produs în luna februarie a anului în care Mădălin a divorțat de Carmen.

”Era o atracţie nevorbită, dar simţită. Nu prea ştiu să fac curte, dar până la urmă am pupat-o. Nu a fost ceva pregătit, puteam să mă trezesc cu o geantă în cap. Trăim acum nişte stări de parcă am fi împreună de 25 de ani. E destin! Am avut trei neveste, dar o relaţie atât de caldă nu am mai avut!”, a mărturisit Mădălin Voicu.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×