Fosta soție a lui Mădălin Voicu, sărutări în plină stradă! Carmen Olteanu iubește din nou

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
04/03/2019, 09:49
Fosta soție a lui Mădălin Voicu, sărutări în plină stradă! Carmen Olteanu iubește din nou GALERIE FOTO
Carmen Olteanu l-a uitat pe Mădălin Voicu

Carmen Olteanu iubește din nou. Fosta soție a lui Mădălin Voicu și-a regăsit fericirea în brațele altui bărbat, la doi ani după divorțul de cunoscutul muzician și om politic. Frumoasa pictoriță pare să-și fi găsit în sfârșit sufletul pereche

Carmen Olteanu, în tandrețuri cu noul iubit

Există viață și după Mădălin Voicu. Cel puțin așa reiese din ultimele imagini în care a fost surprinsă fosta soție a politicianului. Carmen Olteanu a fost fotografiată în compania unui domn de aceeași vârstă, 39 de ani, din Sibiu.

Bărbatul pare să fi găsit rețeta pentru a-i readuce frumoasei pictorițe zâmbetul pe buze și mai mult decât atât, judecând după gesturile tandre din imaginile suprinse de fotoreporteri, cei doi par cât se poate de fericiți și îndrăgostiți, potrivit Click.ro.

Mădălin Voicu iubește din nou
Mădălin Voicu iubește din nou

Fosta soție a lui Mădălin Voicu iubește din nou

Săptămâna trecută, în jurul orei prânzului, cei doi amorezi și-au dat întâlnire la Piața Presei Libere. Misteriosul domn a sosit la volanul unui BMW cu numere de Sibiu, în timp ce Carmen Olteanu și-a făcut apariția alături de Mercedes-ul ei negru.

După ce s-au salutat cu îmbrățișări pline de tandrețe, cei doi porumbei au plecat la plimbare prin Herăstrău. Gesturile lor trădează  faptul că se află la început de relație, iar misteriosul domn se pare că a venit tocmai din Sibiu, special pentru o întâlnire romantică, alături de persoana iubită.

 

După câteva zeci de minute, s-au oprit pentru a servi o cafea la un restaurant din apropiere, apoi s-au îndreptat fiecare spre mașina lui. În parcare, au mai zăbovit câteva minute, semn că le-a venit destul de greu să se despartă.În acel moment, bărbatul misterios și-a făcut curaj și a sărutat-o cu patimă pe frumoasa pictoriță. Acasta i-a zâmbit senzual și a plecat fericită spre casă.

Nici Mădălin Voicu nu a stat prea mult timp singur, după divorțul de Carmen Olteanu. Fostul politician are o nouă iubită, pe Adriana, în vârstă de 44 ani. „Am revăzut-o în februarie, anul trecut, (n.r. 2017) era o atracţie nevorbită, dar simţită. Eu nu prea ştiu să fac curte, dar ţi se întâmplă nişte lucruri, aşa că până la urmă am pupat-o şi aşa a fost! Nu a fost ceva pregătit, puteam să mă trezesc cu o geantă în cap. Trăim acum nişte stări de parcă am fi împreună de 25 de ani. E destin! Am avut trei neveste, dar o relaţie atât de caldă nu am mai avut!” , a mărturisit Mădălin Voicu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×