Cum arată acum Soso, câștigătorul Big Brother România. Sorin Fișteag a plecat din țară de câțiva ani. Cu ce se ocupă FOTO

Cum arată acum Soso, câștigătorul Big Brother România. Sorin Fișteag a plecat din țară de câțiva ani. Cu ce se ocupă FOTO GALERIE FOTO
Cum arată acum Soso câștigătorul Big Brother România

Cum arată acum Soso, câștigătorul Big Brother România, la 16 ani de când a câștigat marele premiu pus la bătaie de primul reality show din România. Chiar dacă avea șanse mici săfie numit câștigător, Soso a plecat atunci cu 50 de mii de dolari de la emisiunea unde s-au laansat în televiziune Ernest, Violeta Ivu și Andreea Vasile!

Cum arată acum Soso, câștigătorul Big Brother România

Soso, pe numele său real Sorin Fișteag, avea atunci 22 de ani și era student la medicină. Banii câștigați foarte ușor nu l-au schimbat și nu l-au făcut să abandoneze marea lui iubire, medicina. A recunoscut că și-a făcut câteva plăceri cu banii respectivi!

„Pe atunci, banii ăştia însemnau mult. Mi-am achiziţionat un apartament, iar maşină le-am luat doar mamei şi fratelui meu, căci eu nu conduceam pe atunci. De restul banilor, am trăit câţiva ani buni şi am călătorit mult”, spunea în urmă cu ceva timp Soso,  pentru OK Magazine.

Soso este medic în Germania

Puțini sunt însă cei care știu cu ce se ocupă acum Soso și unde mai locuiește. Ei bine, Soso nu a abandonat studiile, după ce a câștigat marele premiu, ci a absolvit Medicina, iar acum lucrează ca medic. Ca foarte mulți alți medici din România, Soso a fost nevoit să plece în străinătate.

Ajuns la 38 de ani, Sorin Fișteag este deja de vreme bună în Germania, unde lucrează ca specialist în medicină internă în Düsseldorf și face o a doua specializare, în pneumologie. Tânărul nu a uitat România și postează pe Facebook diferite subiecte legate de țara noastră. Medicul român câștigător al primei ediții Big Brother postează și multe lucruri legate de paradele gay, dar militează și pentru drepturile LGBT.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×