O mai tineti minte pe Andreea Vasile de la “Big Brother”? Cum arata si cu ce se ocupa acum!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
06/10/2018, 18:26
O mai tineti minte pe Andreea Vasile de la “Big Brother”? Cum arata si cu ce se ocupa acum! GALERIE FOTO

In anul 2003, Andreea Vasile participa la show-ul „Big Brother”, alaturi de alti 11 concurenti, si s-a lasat filmat 24 de ore din 24. Cel care reusea ca castige admiratia publicului pleca acasa cu un premiu de 50.000 de euro.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Din pacate, Andreea nu s-a numarat printre finalisti, deoarece cei din fata micului ecran au perceput-o ca o tanara fitoasa si prea superficiala. Odata cu trecerea anilor, Andreea nu numai ca si-a castigat o sumedenie de admiratori, dar in momentul de fata este una dintre cele mai apreciate tinere actrite din Romania.

Are o imagine cu totul diferita

 

Daca, pe tot parcursul reality show-ului, Andreea Vasile a pozat in fata fitoasa, superficiala si care parea mai preocupata de aspectul fizic decat de o cariera profesionala, intre timp lucrurile s-au schimbat complet. In momentul de fata, cea despre care se stie ca a fost singura femeie pe care Mihai Bendeac a cerut-o de sotie si pe care chiar vroia sa o duca in fata altarului, pune accentul pe profesia ei. Andreea este una dintre cele mai talentate tinere actrite din Romania si pare sa se descurce excelent. Evident trasformata din punct de vedere estetic, Andreea incearca sa-si pastreze acelasi look de cativa ani.

A luat Premiul Criticii la Balkan Competition

 

Dupa ce a terminat Facultatea de Teatru si Film, cea de-a doua din viata ei, Andreei nu i-a trebuit mult pana sa intre in prima liga actorilor din Romania. Dupa ce a excelat in rolurile din piesele de teatru, Andreea a primit oferte pentru diverse pelicule romanesti. Pe langa succesul pe care il are cu serialul romanesc „Umbre”, satena in varsta de 32 de ani a fost o surpriza pentru toata lumea in momentul in care a fost cooptata in distributia filmului „De ce eu?” al lui Tudor Giurgiu, pelicula care a avut un succes rasunator. Prestatia Andreei a fost recunoscuta si in afara granitelor si, in urma cu doar cateva zile, a fost laudata la Balkan Competion, unde, impreuna cu toata echipa, a luat Premiul Criticii.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×