Câștigătorul emisiunii Puterea Dragostei, varianta grecească, a murit de ziua lui. Avea doar 28 de ani

Dan Suta   
în Stiri mondene
01/06/2019, 19:23
Câștigătorul emisiunii Puterea Dragostei, varianta grecească, a murit de ziua lui. Avea doar 28 de ani
Zanos Parlas a câștigat Puterea dragostei Grecia anul trecut. Sursa foto: Keep Talking Greece

Câștigătorul emisiunii Puterea Dragostei din Grecia a murit fix de ziua lui, la vârsta de 28 de ani. Panos Zarlas și-a găsit sfârșitul într-un accident de motocicletă, iar medicii nu au putut face decât să constate decesul, după ce la locul unde s-a produs accidentul au ajuns mai multe echipaje de medici și polițiști.

Panos Zarlas s-a stins din viață la 28 de ani

Accidentul cu motocicleta s-a produs pe strada Syggrou din Atena, capitala Greciei. Acesta a pierdut controlul asupra vehiculului, iar impactul cu solul a fost devastator pentru câștigătorul celebrului reality-show. Acesta nu purta cască de protecție, conform presei mondene din Grecia, care citează autoritățile.

Accidentul cu motocicleta suferit de Panos Zarlas a fost surprins de camerele de supraveghere de pe strada unde s-a produs tragedia și au fost publicate în spațiul online. Nu există o variantă oficială care să explice cu exactitate cauzele accidentului, căci ancheta morții sale este în continuare în desfășurare.

Show-ul Puterea Dragostei este difuzat și în România, de Kanal D

Prietenii și familia vedetei de televiziune din Grecia au declarat că sunt îndurerați în presa elenă, iar câștigătorul show-ului matrimonial a primit pe paginile sale de socializare mai multe mesaje de condoleanțe de la fanii săi. Zarlas a câștigat show-ul grecesc anul trecut, după ce a rezistat mai multe luni închis în aceeași casă cu alți concurenți care își căutau dragostea.

Show-ul Puterea Dragostei este difuzat în România de către Kanal D. Varianta românească a reality-show-ului cumpărat de la greci și este prezentat de Andreea Mantea. Show-ul de la Kanal D România este filmat la Istanbul, în Turcia. Imediat după încheierea filmărilor la acest sezon, Andreea Mante se va întoarce în România unde va continua filmările la un alt show de succes, ”Se strigă darul”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×