Cum arată acum Mihaela Tatu. A slăbit enorm după ce s-a retras din televiziune. Galerie FOTO

Daniel Scripcaru   
în Imagini de ultima ora
25/07/2019, 11:13
Cum arată acum Mihaela Tatu. A slăbit enorm după ce s-a retras din televiziune. Galerie FOTO GALERIE FOTO
Cum arată acum Mihaela Tatu

Wow, cum arată acum Mihaela Tatu, la mai bine de cinci ani de zile după ce a dispărut de pe micile ecrane! Vedeta de televiziune s-a retras din lumina reflectoarelor imediat după ce a aflat că suferă de fibrom uterin. A renunțat la emoțiile pe care ți le dau emisiunile în direct, unde ea era expertă, și a adoptat un stil de viață foarte sănătos.

Cum arată acum Mihaela Tatu, la mai bine de cinci ani de când a fost diagnosticată cu o boală foarte periculoasă

Acum, Mihaela Tatu arată mai bine ca oricând, iar starea sa fizică se datorează orelor de sport făcute de mai multe ori pe săptămână, dar și datorită iubirii!

”Eu îmi doresc să trăiesc… indiferent de cât voi trăi, îmi doresc să mor sănătoasă. Este vorba despre respectul pe care îl poţi propriei persoane, despre iubirea şi stima de sine. Tot, tot (n.r.: alimentaţie, sport, masaj). De la ora 7 la ora 9 dimineaţa – sport, dieta e cea pe care o ştim şi masaj o dată, de două ori pe săptămână, chiar de trei, depinde cum am timp.

Cum arată acum Mihaela Tatu
Cum arată acum Mihaela Tatu

Mihaela Tatu arată mai bine ca oricând și iubește din nou

Dacă nu porneşti cu astea trei, nu este ok. Am slăbit 23 – şi mai trebuie… 74…. mai vreau 6, atât (n.r.: să slăbească). Este foarte fain să te simţi utilă în fiecare zi, să zici: «Mă, am făcut ceva pentru cineva astăzi. Am făcut ceva pentru cineva. Am făcut ceva pentru mine». Mă trezesc, mulţumesc că mi s-a mai dat o şansă să învăţ, să experimentez şi să dăruiesc. Punct.”, declara vedeta în cadrul unei emisiuni.

Noua viaţă, dar și noua siluetă, i-au adus Mihaelei Tatu şi un nou iubit. ”Eu cred că sunt mai sexy acum. Am pe cineva. El este motivul pentru care arăt așa. Iubirea te schimbă”, mai declara Mihaela Tatu.

În ultimii ani, vedeta a slăbit peste 20 de kilograme şi spune că se simte mai sexy decât oricând. A călătorit foarte des în locuri cu o mare încărcătură spirituală, care au ajutat-o să se regăsească pe sine şi să-şi conştientizeze mai clar dorinţele şi deciziile legate de acestea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×